Diskuze

Tržnici, kde byla padělatelská dílna, zkontrolují i hygienici, hasiči a stavební úřad

Tržnice v Olomoucké ulici v Brně dnes zely prázdnotou: jedna má v pondělí zavírací den. Druhou obsadili kontroloři České obchodní inspekce a celní správa v doprovodu státní a cizinecké policie. V úterý se k nim přidají hasiči, hygienici a pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

troglodit

5. 8. 2008 11:34
Nelíbí se mi pronásledování

vietnamců. V zemi kde je všechno o 1/3 až 1/2 dražší než v zemích s 5x vyššími výdělky, je to pro ekonomicky slabší většinu obyvatel jediná možnost, jak se slušně obléct a přitom mít ještě i na jídlo. Hanba. Rv

0 0
možnosti

STAVA79

5. 8. 2008 17:08
Re: Nelíbí se mi pronásledování

právě že je to dobře, akorát to mělo přijít  už před 15 lety a ne ted. Doufám že jich pár půjde sedet  za porušování autorských práv apod. Až k Vám vlítnou za to že si kopírujete nějaký film  tak se budete divit a křičet že Vietnamci kopírují ve velkém a ještě na tom vydělávají. Nezapomnte že kopírují CD, DVD, oblečení, Elektroniku, Cigarety a už se vrhli i na léky a potraviny. Jsem zvědavej jak je budete hájit, až po snězení nějaké konzervy kde bude napsán známý výrobce onemocníte a následně zjistíte že zboží bylo vyrobeno větnamcem. A co se týče levného textilu. Tak vězte že kvalitní a levné zboží najdete v second handlu. A pokud chcete nové tak i v hypermarkatech při výprodejích jsou levné ceny.

0 0
možnosti