Diskuze

Bartík vyhlásil sbírku na zaplacení pokuty Zemanovi za slova o rakovině

Jen pár dní od nepravomocného rozsudku začal bývalý radní městské části Brno-střed Svatopluk Bartík vybírat peníze, aby mohl zaplatit prezidentu Miloši Zemanovi 250 tisíc jako odškodnění. Újmy se podle rozhodnutí Městského soudu v Brně dopustil, když o Zemanovi před třemi roky napsal, že má rakovinu a zbývá mu sedm měsíců života.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Po dlouhém zvážení jsem se rozhodl mu poslat 1 korunu na jeho účet. doufam, že ma banku, ktera si za transakci bere 5 korun. Pak by spravedlnost mela smysl

0 0
možnosti

R54a27d12e42k 65Š79a88t28a91n

10. 10. 2020 9:21

Ja teda nevim, ale tohlke prohlasit na verejnosti je podle mne v kausalni a dsacove souvislosti s volbami enormne vulgarni, Vzdat at se zachova jako obvan. Kdytz nema penize, at se necvhas zavrit!!

0 0
možnosti
VO

Ubozak jeden trapnej, jeste ma tu drzost somrovat penize.... RvRvRvRv;-€

0 0
možnosti
TT

Nevím, jak v ČR, ale v Německu je poskytování darů za účelem zaplacení trestu zakázané a takto získané prostředky k úhradě použity být nesmí. Jestli je to pro poskytovatele nebo příjemce trestné, se mi teď hledat nechce.

0 0
možnosti
VB

To je i v Česku. Zde nejde o trest, ale spor občanskoprávní, kdy údajně žalovaný poškodil ing. Zemana a soud mu vyměřil zaplatit odškodné.

Sice nechápu, že ing. Zeman není ze svých činů odpovědný a nelze jej žalovat a zde úspěšně žaluje, ale hyn sa hukáže u Nejvyššího soudu.

0 0
možnosti
JF

J26a22n 62F93o54j19t48ů

17. 9. 2020 17:40

Tak jako nesouhlasím téměř s ničím, co pan Zeman vykonal, zrovna tak bych panu Bartíkovi nepřispěl ani korunu na jeho pokutu. Je svéprávný, měl si rozmyslet, co dělá a počítat i s tím, že asi prohraje, a proto by na to měl mít i peníze. 250 000 Kč pro radního (byť bývalého) nejsou zase tak obrovské peníze. Kdyby měl rakovinu on, a potřeboval velkou částku peněz na léčbu, kterou pojišťovna nechce zaplatit, to by byla jiná.

5 0
možnosti
VI

Troubovi asi přispějí stejní troubové jako je on

4 0
možnosti
BT

Za blbost se platí, tak si to vyžer za svoje many!

4 0
možnosti
PC

P94e54t62r 61C94h95m12e32l

17. 9. 2020 15:01

Je to ubožák, ale na Zemana stejně nemá. Ten může být za své lži odsouzen třeba stokrát, a omlouvat se za něj budou jiní.

0 0
možnosti
MG

Zeman má totiž jiný druh rakoviny, který lékařsky nelze diagnostikovat tak, jako ty ostatní: rakovinu ega s metastázemi na celé duši.

0 6
možnosti
VB

Chce to dovolání a žádost o odklad vykonatelnosti (částka do soudní úschovy). Tam argumentovat, že když je ing. Zeman neodpovědný (vždy mi to evokuje nesvéprávný), nemůže být žalován, tak ani on nemůže žalovat, nemá aktivní legitimaci.

Nešlo o osobnostní spor, protože jeho zdravotní stav je věcí veřejného zájmu. Žalovat mělo ministerstvo financí.

1 3
možnosti