Diskuze

Parkovací revoluce. Od zítřka začínají v centru Brna platit modré zóny

Modrých čar v brněnských ulicích si lidé můžou všímat už několik týdnů. Teprve od zítřka však začnou platit pro všechny řidiče mířící do centra. Právě 1. září totiž v historickém jádru Brna startuje dlouho připravovaný systém rezidentního parkování.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P58e89t25r 66H78o82r90á17k

3. 9. 2018 19:22

To máte být v brně na co hrdí. Tam už nepáchnu. A na revanš zavedeme zony jen pro brňáky, kde nebudou smět parkovat. Rv

0 0
možnosti

At si rika kdo chce co chce , ale ja tomu systemu fandim. Lidi by se meli uz konecne zamyslet , meli by prestat byt cim dal vic pohodlni a zmenit navyky. Jsem zasadne pro to aby se s dopravou neco delalo. Vzdyt se neda ve meste poradne hnout a dychame cim dal vic znecisteny vzduch. Ale vsem je to jedno, hlavne ze se dostanu s autem skoro az do obyvaku. To je nejdulezitejsi. Kdyz jedu do Brna auto necham na kraji mesta a do centra jedu MHD, nebo dokonce jedu 33km do prace na kole. Uz nekolikrat jsem sel pres pul Brna pesky. Kdyz jedu do Prahy jedu vlakem nebo busem a po Praze MHD nebo chodim pesky.

Je take zajimave ze v Praze to funguje uz spoustu let. Kolikrat se uz menilo po volbach "vedeni" na radnici a porad to funguje a nikdo nic nerusi.Naopak se spis system rozsiruje. V Brne to jeste poradne nezacalo a uz to chce nove vedeni rusit.

1 1
možnosti
Foto

To je klasický populizmus, už konečně by voliči měli začím myslet a ne se odvozovat od skotu. Ti kteří to chtějí po volbách zrušit to sami plánovali, ale přišli o koryta, tak slibují hory doly.

0 0
možnosti
Foto

A tak rezident zaplatí 600 Kč a stejně místo na parkování mít nebude. Už vidím tu ukrutnou radost.

3 0
možnosti

Volte Žít Brno, Zelené a podobná "spravedlivá" hnutí....Rv

1 0
možnosti

Mno za toto může hlavně ANO..RvRvRv

0 0
možnosti

akce jak vylidnit mesto. a vyhnat firmy z centra.jediny efekt bude jeste vetsi navstevnost a rozvoj olympie.

3 0
možnosti

V TV právě blekotá Mrázek z ANO a ty jeho nesmysly, demagogie a lži se nedají absolutně poslouchat...

8 0
možnosti

Vždyť ty nesmysly četl, ani se to nebyl schopnej naučit nazpaměť

0 0
možnosti

Já bych tomu rozuměl, kdyby bylo kde zaparkovat na okraji města. Ale zavádět něco, když není kde parkovat, může jen opravdu duševně slabý člověk.

3 0
možnosti

Pan Mrázek tvrdí, že to není potřeba, že je na to času dost a "postupně" nějaká P+R přibudou. Akorát z toho okraje města jezdit šalinou do centra je za trest. Chybí nám třeba něco jako metro, aby to dávalo smysl odstavit auto na kraji města...

4 0
možnosti

Z Brna bude mrtvé město.

4 0
možnosti

Modré svinstvo začíná, Zelení jásají a ještě se vysmívají občanům skrz odpovědi na otázky na jejich profilu parkovanivbrne....Rv

4 0
možnosti

R90a64d10e29k 18H85o83d95a37ň

31. 8. 2018 14:27

O tom jak je ten systém dokonalý svědčí celý ten mediální marast, kdy se jeden den uveřejní informace od zastupitelů, a druhý den je mluvka vyvrací jako "mýty".

2 0
možnosti