Diskuze

Po pádu do propasti Macocha zemřela žena a dvě děti, tragédii ohlásil svědek

Policisté vyšetřují tragické úmrtí tří lidí, kteří v pátek po poledni skočili do propasti Macocha v Moravském krasu. „Šlo o jednu dospělou osobu a dvě nezletilé,“ potvrdil mluvčí policie Pavel Šváb. Podle informací MF DNES se má jednat o zhruba třicetiletou ženu a její dvě děti - dvou a čtyřleté.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J42i33r62i 97H76r49u83b10y

1. 7. 2023 19:49

Měli jít radši sáňkovat.

0 0
možnosti

Děti vzala s sebou , protože je nechtěla nechat otci ,matce komukoli ...Sobecké jednání vyšinuté osoby . Odtržení od reality běžného pracovního dne a pokročilé psychické či finanční potíže .Jak se říká normální člověk mající oporu a zastání by to neudělal .

Škoda děvčat ,nikoli matky .

1 3
možnosti
MS

My není jasná jedna věc, přece nějakou dobu trvá, než přelezu zábradlí se dvěma dětmi? Na macoše bývá dost lidí. To jsme k sobě tak lhostejní? Všichni ostatní si dělali se fotili a koukali do mobilu? Smutné

0 0
možnosti
TM

Pokud ty děti opravdu vzala a skočila tam s nima, tak se jí vůbec nesnažte obhajovat nějakými psychickými problémy!

5 6
možnosti
AV

Je mrtvá. Už není koho obhajovat - ovšem ani soudit.

Snažit se pochopit, co předcházelo, kdy přišel ten moment, kdy situace začala k takovému konci směřovat, zda se to dalo z nějakých signálů vytušit atd., může třeba někomu pomoci jiné podobné tragédii zabránit včas.

5 1
možnosti
Foto

Chudáci děti.Další bláznivá ženská co si myslela,že může rozhodovat i o životě svých dětí...

12 0
možnosti
SK

Možná bláznivá rodina . U jedinců s dvěma potomky, nemusí sice dnes jít o rodiče ale jen druhy jež spojuje partnerství a sex . Jak tomu bylo u Jany v Krkonoších a TH v Pakistánu ??? Ženy jsou nositelky potomků, mužští to bez ženských nikdy nedokáží !! Kolik mužů je ochotno přijmout ženu s cizími dětmi za své v 21.století

0 0
možnosti
PS

Někdo nemůže mít děti a dělá všechno možný. A někdo je má a když se mu chce, tak je naháže do propasti. Že je radši násilím nenatlačila do babyboxu. I kdyby je při tom zranila, tak by to bylo pořád lepší.

14 1
možnosti
MK
AJ

Tři krásné holčičky již nikdy neuvidí ráno, nikomu neudělají krásnější den, srdce bolí. Říkám tři, za všechny rodiče 30ku.

Neomlouvam, ale chraň mě ruka Páně soudit, co se té dívence odehrávalo v hlavě, jak dlouho, proč, že jí to dohnalo až k tomuto zoufalému činu, u kterého vzala i dětičky s sebou.

Nedokáži si představit, co zažívají příbuzní, kteří je milovali. Nejen tu strašnou bolest, ale i tu vinu, že přehlédli něco, s čím mohli třeba pomoct.

Prosím všechny, ať si uvědomí, že člověk do kouta zahnaný od jisté chvíle již nemůže dál a nějaké racio tam hledat nejde. Člověk duševně sundany nebo nemocný, tam racio též není. Vlastní hlavu a vlastní duši v síti sami přeprat, to nedáte fakt levou zadní.

Sebevraždy i v ČR opět stoupají, a hodně mezi velmi mladými a těmi starými. Na každou dokonanou je 20 nedotažených z různých důvodů. To je cca 30t lidí, co se pokusí o život přijít ročně a 1300-1600 se to podaří.

I dnes se cca 85 lidí v ČR pokusí zabít. A 3em až 4em se to dnes podaří.

Zatímco my tady budeme mravokarcit. Zatímco my budeme dělat, že nás a našich blízkých se to netýká, protože my a naši jsme - spravnaci.

A někdo s sebou vezme i ty nejbližší, a ti ani nespadnou do kolonky sebevražd, ale do vražd či zabití. A většina v novinách není.

Dnes se cca 80 lidí pokusí zabít a čtyřem se to podaří. A zítra. A pozítří. A každý, boží, den.

Nezapomenout sem přijít mravokarat u promile reportovanych sebevražd nemění nic na tom, že než dopíši, 23 lidí se pokusilo si dnes život vzít a 1 se to již podařilo...

15 19
možnosti
JK

J49a87n 15K45o79p80p

1. 7. 2023 7:07

Co to tady meles? Ty si radsi taky zajdi k psychiatrovi...

12 13
možnosti
JK

Přitom by stačilo tak málo, aby se na těchto a podobných místech počet skokanů alespoň snížil: Nízký špičatý plot. Ten by splnil svůj účel. Bylo by přes něj vidět a zároveň by si každý cvok dobře rozmyslel, jestli mu stojí za tu bolest přes něj přelézat.

Pod vyhlídkou případně ještě síť.

2 15
možnosti
AJ

Jirko, promiňte jistý sarkasmus, ale to by prospělo Macoše a četám kolem.

Zoufalý člověk se zabije. A pokud skokem, tak kdekoliv. Klidně u Vás na návštěvě skočí z okna nebo balkonu v paneláku, nebo na Prachovských skalách...

Nesnizime sebevraždy do počtu tím, že někam dáme zábrany. Snížíme je jedině tím, že porozumíme příčinám a budeme na nich dělat, a že se naučíme rozeznat, když jsou lidé "dole" a pomůžeme jim nahoru.

18 0
možnosti
JK

Bída a beznaděj dovedou člověka k těm nejhorším činům. Nakonec to vypadá tak lákavě, hluboký bezesný spánek místo toho utrpení tady. Ale vzít sebou děti, to nepochopím.

6 0
možnosti
AJ

Sytý hladovému nevěří. Duševně, mentálně a zdravotně vcajku člověk nemůže procítit ty, kteří jsou totálně v pr...

Jednou jsem mluvila s pacientem v nemocnici. Strojní inženýr. V důsledku nemoci se mu totálně změnila životní role. Z hlavy rodiny, jak řekl, se stal jejím závažím. Manželku musel opakovaně budit v noci, aby mu sundavala a zandavala nohy, posadila, položila jinak, aby se nedusil. Nechtěl takhle žít. Poprvé jsme mluvili v pondělí. Nezapomenu větu "Chtěl jsem se zabít včera, ale byly u nás děti". Ještě měl brzdu, ale pouze do pondělí. Naštěstí se podařilo spolu s rodinou a dalšími vše zklidnit. Ale bohužel často jste příliš pozdě.

Náš obsah chápání jiných má limit. Naše vlastní aktuální chápání světa a sebe sama.

12 4
možnosti
VD

Ty kecy tady jak všechno má řešení, a že nechápete jak to může udělat, a že je neodpustitelné, že sebou vzala děti. Prostě nejste schopni a vlastně téměř nikdo z nás chápat jak funguje mozek, který už jede v havarijním stavu a vydává jen zkratkovité pokyny, a nabízí "jednoduché" řešení. Mozek o nás rozhoduje, ne my o něm. Takže to neustále posuzujete optikou vašeho myšlení a ne člověka, který už není schopen správně rozhodovat. Takže tady neplacejte svá pohoršená moudra a doufejte, že nikdy v takové situaci nebudete.

30 14
možnosti
Foto

Podobně primitivně povrchním způsobem můžete obhajovat jakéhokoliv vraha, protože přeci se chudackovi něco v hlavě pomotalo a nikdo tomu nemůže rozumět. Jste suterén

18 26
možnosti