Diskuze

Lupič z čerpacích stanic do vězení nepůjde. Má psychickou poruchu

Pětadvacetiletý mladík, který na konci loňského roku s pistolí v ruce přepadával benzínky a herny na jižní Moravě, do vězení nepůjde. V době, kdy činy páchal, totiž nebyl schopen své jednání kontrolovat. Proto nemůže být odsouzen ani k nepodmíněnému, ani podmíněnému trestu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Ale houby psychická porucha. Stopro to jen uhrál díky právníkovi a hereckému umění. Kdyby tohle byla psychická porucha tak můžou rovnou zavřít všechna vězení, protože všichni uvnitř jsou jen psychicky nemocní. Aha už jsem si vzpomněl kde jsem to viděl. Demolition man a jejich převýchova věznů v kostce ledu

1 0
možnosti
Foto

Kromě právníka musel mít i suprový posudek od "nezávislého" psychiatra a i soudce musel trochu mhouřit oči protože kdokoliv, kdo se na čin připravuje musí být příčetný. Tím spíš pokud takový čin opakuje několikrát.

Bohužel, justice opět zklamala :-(

0 0
možnosti
SR
SR

S těmi psychickými problémy a psychiatrickými diagnózami se roztrh pytel.

3 0
možnosti
PB

P35e90t53r 12B72á57č58a

7. 4. 2015 15:02

Pseudohumanni stat opet na jednicku Rv

Jdu zvracet..

3 0
možnosti
Foto

Tohle je prostě špatné. Ať si humanisti říkají co chtějí, jako společnost nemůžeme jakkoliv tolerovat páchání trestných činů. To že dotyčný nebyl schopný své jednání kontrolovat neznamená, že to není schopný provést znovu. Naopak - díky tomu že to není kontrolovatelné k tomu může dojít kdykoliv, i kdyby svého činu skutečně litoval.

Ponecháním těchto lidí ve společnosti, či jejich propuštěním z "léčení" si jen koledujeme o další a další útoky.

7 0
možnosti
Foto

Svět se v p.r.d.e.l. obrací 8-o

5 0
možnosti