Diskuze

Vokřálova velká hra o Brno. Koalici udrží, na Hollana nepřestává tlačit

Osm měsíců před komunálními volbami rozjel primátor Petr Vokřál (ANO) na brněnské politické scéně nevšední šachovou partii. A zdá se, že vítěznou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Kde bydlí Vokřál? Tuším, že někde u královopolského nádraží, a proto chce tu jakousi severojižní trať! Děti země by měly být ihned zakázány! Lidé, těšte se na podzimní volby a nezapomeňte!!!!!!

0 0
možnosti
MV

Nádraží "U řeky" ano.

Hollan NE !

Proboha, snad se to už pohne, tohle přece není normální. Tohle všechno je jako nějaká špatná komedie.

Doufám, že po nastávajících komunálních volbách dojde k navolení poněkud normálních lidí a odborníků do zastupitelstva Brna, na místo těch šílených "kšand" "Áj vont morů" !!! Přece není možné, aby město řídily tak neodborné osoby RvRvRv Zejména dopravu, kterou má na starosti v současnosti tak nekompetentní osoba jakou je Hollan. To už tam může být Hurvínek.RvRvRv

1 0
možnosti
VK

Myslíte si, že Brno je prodějná děva!? I to zaznívá v právě probíhající (27.2., 14,50) a docela dobře připravené volební kampani Zelených v rámci mimořádného jednání brněnského zastupitelstva.

0 0
možnosti
VK

A v 15 hodin na zastupitelstvu konečně trocha humoru. Díky panu Patrikovi a jeho Dětem země. Rozumím jeho řeči tak, že se přiklání k tomu, začít stavět přesunuté nádraží co nejdříve.

0 0
možnosti
MZ

Opět nechápu tu nenávist k Hollanovi. Síť veřejné dopravy se rozvíjela, navíc prosazují rozumnější variantu přesunu nádraží. Ale někteří budou brblat neustále. Snad za to alespoň dostanete koblihu :)

2 4
možnosti
LS

Nechápu tu nenávist vůči koblihám! Co je rozumnější varianta přesunu?

1 0
možnosti
VK

Rozjel primátor Petr Vokřál (ANO) na brněnské politické scéně nevšední šachovou partii? Nermyslím si. Obyčejný pragmatismus. Primátor boduje a pan Ander s panem Hollanem se chytají stébla...

1 0
možnosti
LC

Hollan & spol. by měli skončit co nejdříve.

4 1
možnosti
JP

No jo, když politik z Ano chtěl volitelné místo na kandidátce stálo ho to milion korun. To znamená že chce zpátky 3. Proto přesun nádraží a nikým nechtěné rezidentí parkování. Hollan s Anderem udělali službu užitečných idiotů a po volbách vymizí z politické mapy Brna. Bohuže Ano napojené na mafiánské struktury po ODS zůstane.

2 1
možnosti
PK

Koukám, že Ander si na každý kategoricky záporný postoj najde nějaké "na druhou stranu...", a postoj je v h....u

1 0
možnosti
JH

podle úvodní fotky jsem se lekl, že to bude článek o nějakém pochodu hrdosti...

2 0
možnosti
BG

Nečekal bych od Vás, že těch pouhých 8 hodin z celkových 8760 hodin v roce ve Vás zanechá tolik dojmů, že se Vám o tom i zdá... ;-D

0 0
možnosti
Foto

TWL... metro v Brně?! Oni jsou opravdu asi frustrovaní tím "Práglem"... ;-D

2 14
možnosti
IH

I76v46a86n 87H54o96l88a48s

27. 2. 2018 10:15

SJKD městu už nyní docela citelně chybí. Ale ignoranti si samozřejmě mohou myslet (buďme rádi, že vůbec myslí, nebo si alespoň myslí, že myslí), že je to kvůli Praze.

12 1
možnosti