Diskuze

OBRAZEM: Kuchaři připravili molekulární gnocchi z krému mascarpone

Přípravu pokrmů s pomocí tekutého dusíku předvedli kuchaři na akci nazvané Gastro tour de Brno restaurants. "Novinkou, která je v Brně vůbec poprvé, je příprava jídel s použitím molekulární kuchyně, kdy se pokrmy hloubkově zamrazí za použití tekutého dusíku," popsal gastronomický ředitel hotelu Voroněž Jiří Illek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

TrueRobos

28. 10. 2008 17:39
To menu... to je k jídlu?

Působí to jako mírně surrealistický literární výplod Salmana Rushdieho a nebo něco z Monty Pythonsve stylu  "Kypte si výýýdřííí čumáčky! Křupavé vydří čumáčky! Mlóóčí oči! Smazené mločí oči!"

0 0
možnosti