Diskuze

Soutěž se nekoná, o provoz plánované arény v Brně má zájem jen Kometa

Novou hokejovou arénu na brněnském výstavišti odhadem za 3,6 miliardy zřejmě získá do správy Kometa. Ovládne tak obě hlavní brněnské haly, v nichž se kromě hokeje plánují i velké koncerty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To už si nemuseli do soutěže ani sehnat někoho, kdo udělá "křoví"?

1 0
možnosti

A bude ta Kometa aspon platit trzni najemne?

1 0
možnosti

Při tempu jakým se u nás staví bude bublina jménem Kometa dávno splasklá a městu zůstane dluh cca. 5 miliard na které se cena za halu jistě vyšplhá. Pak nastanou soudy o další miliony, které se budou muset platit za samotný provoz haly, jelikož pochybuji, že si na sebe vydělá. Bude zajímavé to sledovat...

2 1
možnosti

Typicky cinknuté výběrko,kde se podmínky nastaví konkrétnímu uchazeči.Divím se,že se tomu někdo diví;-D

1 8
možnosti

Firma kde pracuji byla také oslovena, jestli se nechce účastnit výběrka, a nijak vázané na jednu firmu tomu to fakt nebylo ......my jsme to nechtěli jen kvůli personálním kapacitám (máme už dojednané jiné projekty), ale rozhodně to nebylo něco, co by zvládla jen nějaká určitá firma.

5 0
možnosti

J82a51n 21M57u51c77h68a

20. 9. 2021 10:40

Hala má stát za Lužánkama, společně s fotbalovým stadionem - jedno parkoviště a bylo by. Doufám, že ten taxikář shnije v pekle....

4 0
možnosti

Ale u Lužánek je výrazně horší dopravní infrastruktura ......navíc Lužánky jsou přímo v obytné zástavbě, takže hlučnější koncerty a davy lidí by rušily spoustu lidí okolo, z tohohle pohledu je taktéž výstaviště vhodnější.

3 0
možnosti

P42e85t14r 72B21á55č24a

20. 9. 2021 10:36

A kdo jiné by to taky provozoval asi Technika ne. To je zas blaf článek

0 3
možnosti

treba zminenej bestsport, co provozuje o2, kde hraje sparta

2 0
možnosti

To vypadá na další brněnský tunylek

4 0
možnosti

Co se z článku nedozvíme: v jaké fázi hala je, zda ve fázi studie, zda už má územní rozhodnutí, nebo třeba zda se už dějí dokončovací práce. Kdy případně bude hala hotová. Jestli ji staví město, nebo je to projekt PPP. Proč nevyhovují stávající kapacity haly Rondo. Proč mají být obě haly vedle sebe. Kdo je architektem stavby. Jestli má na stavbu haly navazovat rozvoj dopravní infrastruktury. A takhle by se dalo pokračovat ještě dlouho.

3 0
možnosti

nez to brnenskym tempem postavi tak mozna uz zadna Kometa ani nebude

3 0
možnosti