Při noční nehodě na Vyškovsku zemřel motorkář, který při předjíždění narazil čelně do vozu VW Passat. V něm utrpěli zranění čtyři lidé. | foto: Policie ČR

Motorkář zemřel po srážce s autem, v něm se zranili čtyři lidé

  • 52
Nepovedený předjížděcí manévr připravil v noci o život mladého motorkáře. Na Vyškovsku se srazil s protijedoucím autem, ve kterém se zranili čtyři lidé včetně dvou dětí.

Nehoda se stala po jedné hodině v noci na přímém úseku silnice I/50, kterou  motorkář na hondě projížděl ve směru od Slavkova u Brna na Holubice.

„Ačkoliv dopravní policisté nehodu stále vyšetřují, podle prvotních informací na místě zjistili, že třicetiletý motocyklista při předjíždění jiného osobního vozidla se čelně srazil s protijedoucím VW Passat,“ sdělila policejní mluvčí Lenka Koryťáková.

Motocyklista na místě zemřel, ve volkswagenu utrpěli čtyři lidé zranění včetně dvou dětí.

„Ženu středního věku jsme po ošetření převezli s lehkým poraněním do vyškovské nemocnice, muže jsme po ošetření ponechali na místě,“ informovala mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Dvě děti převezla záchranka do Dětské nemocnice v Brně. Jedno bylo zraněno lehce, druhé středně těžce.

Na silnici I/50 mezi Slavkovem u Brna a Holubicemi zemřel při předjíždění motorkář.

Na silnici I/50 mezi Slavkovem u Brna a Holubicemi zemřel při předjíždění motorkář.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz