Diskuze

Nastupující vláda v Brně představila koaliční smlouvu a jména náměstků

Koaliční smlouvu společně s programovým prohlášením budoucí rady představila nová nastupující brněnská koalice složená z ODS, KDU-ČSL, Pirátů a ČSSD. Známé je také rozložení sil ve vedení města. Každá ze stran bude mít svého náměstka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Ten Oliver tam spadnul odkud?

0 0
možnosti
MS

Vylezl z kontejneru na papír!!

2 0
možnosti
RN

R89o55m26a14n 64N41o14v16a22k

23. 10. 2018 15:49

ANO musí být hodně naštvané...dle informací členů ANo, už mělo všechno domluvené (i všimné za různé akce v novém volebním období)...a nic z toho nebude...takže mašinerie na očerňování ostatních pomocí idnes a lidvek pojede na plné obrátky

6 2
možnosti
MV

ANO není "svaté hnutí jeptišek", Babiš také není svatý, ovšem po tom všem, co jsme zažili (a někteří z nás konkrétně) mi nikdo nenamluví, že by se za Vokřála dělo něco ex podvratného vůči Brnu a jeho zájmům. Kromě úletů Matěje a jeho exhibicí v mediálním prostoru. Pokud se kriticky podíváme na všechny ty kauzy od roku 1989, a máme nějaké informace tak víme, že se tady děly dříve opravdu zvláštní věci, a to pod "taktovkou" všech tzv. standardních dem. stran. Chce to jen mít trochu přehled a sledovat to dlouhodobě. Tím myslím ty kazatele modré, oranžové, nebo žluté pravdy, kteří se tváří jako "nová vlna", ale jde za nimi jednoznačně slimáčí stopa všech minulých činů. Takže pane Nováku chtělo by to být konkrétní a ne chrstnout do mediálního prostoru kyblíček fekálií a doufat, že neadresná hovínka ulpí na "nepříteli". Zapojit mozek a fakta!

9 1
možnosti
RN

R88o71m56a50n 57N13o73v55a29k

23. 10. 2018 15:47

Začněte prosím brzo vytahovat Vokřálovi kostlivce ze skříní

1 0
možnosti
PM

A ty jsou jací, prosím? Co dělal Vikřál tak špatně?

0 0
možnosti
KD

hlavne ye je od valu ten udavacuv poskok

3 0
možnosti
JM

Toť otázka. Na jednu stranu se s tím dá souhlasit, navíc Vokřálův čtyřletý přínos pro Brno se nacházel především ve verbální rovině. Na stranu druhou tu budeme mít koalici, která bude čtyři roky tvrdit, že se jí nedaří nic prosadit, protože to neprotlačí přes vládu, které šéfuje "udavač". Takže městský okruh, nádraží atd. vidím i nadále rozpité v dálavách...

1 3
možnosti
MZ

Hlavně, že nechybí Oliver.

3 0
možnosti
BC

To se bude tunelovat

5 9
možnosti
RD

Tak kvůli tomu se tam tak cpou, že jo. Na tu transparentní bytovou politiku jsem opravdu strašně zvědavý. Asi se už v ODS těší, jak si zase budou kupovat zrekonstruované cihlové byty v centru za 5000 Kč/m2.

2 0
možnosti
MV

Obrázek je neúplný. Chybí ta druhá řada.

6 1
možnosti
PM

To víte, don Pablo měl dnes napilno. Recitoval v PSP :)

3 0
možnosti