Diskuze

Policisté rozkrývají pavučinu radního Švachuly, cílí i na podnikatele

Obě kauzy, kvůli kterým ve čtvrtek policisté prováděli velké razie na několika místech republiky, spojuje postava Jiřího Švachuly. Dosud ne příliš známý regionální politik hnutí ANO měl na radnici Brno-střed na starosti investice a správu bytových fondů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Správně to mladej Faltýnek řekl, je to účelofka a kampáň, to že jsou mezi podezřelými lidi z ANO je jistě jen shoda náhod protože Andrej přece bojuje proti zkorumpovaným politikům, teda aspoň to dřív tvrdil:-)

2 0
možnosti
PL

Buď se to v tichosti zamete pod koberec, nebo bude pan Švachula obětován a Babiš nám vysvětlí, že podvedl i jeho a policie dobře zakročila, v každém případě preference ANO opět porostou, nebo ne?

0 0
možnosti
TT

Tož makáme s vyhrnutéma rukávama, ne?! ;-D

Akorát že to ve skutečnosti veselý není, protože Svědci Babišovi budou svého poctivého a pracovitého podnikatele vzývat dál. :-P

3 0
možnosti
VK

Ale lidi ho zvolili, takze byste to jako meli respektovat jooo. Uspel ve volbach, takze zastavt trestni stihani! A prosim troksu klidu na praci at muzem maknout. Mame pro Vas toho pripraveno jeste hodne. Napr firmy podnikajici v zemedelstvi s obratem nad 250mio budou uplne odprosteny od danne, abychom se zbavili zavostlosti na tech Polacich co se nas snazi otravit... Roundupy plosne povolime(i nejakou dotaci je podporime abych jim kompenzovali tu stvavou kampan z posledni doby) a zacneme radji dotovat centra umeleho oplodneni, kdyby nam kuli ty chemce trosku narostla sterilita...

3 1
možnosti
Foto

ANO, ANO, ANO, bude líp! S p.Babišem, p.Faltýnkem, p.Vondráčkem, p.Brabcem, p.Ťokem rozhodně ANO! A to jsem jich vyjmenoval pouze pět. Zase se mi chce zvracet. Nejenom z nich, ale ze všech, kdo je stále volí.

4 0
možnosti
VK

Cau lidi, tak co, uz je lip?

1 0
možnosti
PB

P82e92t16r 30B86r84o82d73a

8. 3. 2019 14:47

Tohle je zásadní informace .. Policie podle dostupných informací zaznamenala dvě schůzky z listopadu 2017 v brněnských hotelích, kdy se Faltýnek sešel s šéfem české pobočky Kapsche Karlem Feixem a o hodinu později s předsedou ÚOHS Petrem Rafajem. Podle policie se při jednání dohodli, že „Faltýnek zařídí u Rafaje ovlivnění rozhodování ÚOHS ve prospěch společnosti Kapsch“. Feixe i Rafaje policie podezřívá z korupce.

2 0
možnosti
TP

teď jsem se kvůli tomu pohádal se známým, řekl , že ODS taky kradla - a je to marný, je to marný, je to smutný, že mu toto stačí ke štěstí ;-€;-(

3 0
možnosti
PV

každá strana má několik svých Švachulů:-)

2 1
možnosti

Nevěřím. Je určitě vyloučeno, aby kterýkoliv politik z hnutí ANO se kdy dopustil něčeho nečestného, nedej bože trestného. Také proto toto hnutí volí 30 % voličů (tj. cca každý pátý obyvatel ČR). Plně věřím panu Faltýnkovi ml. (nebo st.?), že je to samozřejmě jen nějaká kampaň, tím se to vysvětluje bez jakýchkoliv pochybností.

5 1
možnosti
VM

R^R^R^ Také si myslím,že jsou všichni, jak by řekli socani, křišťálově čistí, že je to kampaň, zneužití nepřítomnosti pana guru Babiše a pokus o politický převrat. jenom mi tam tak trochu chybí citlivé body jako nemocné děti a podobně ;-D;-D;-D

Hnutí ANO, bojovník za řádný výběr daní ;-D;-D;-D a bojovník proti korupci se nám nějak tak začíná odkopávat.

4 0
možnosti
MM

Už konečně někomu dochází proč chtěla parta z ANO udělat pouze jedno vedení městských firem? No a když to neprošlo zastupitelstvem, tak to udělali po svém, tak jak to umí-aspoň tam kde zůstali u korýtka. Nevěřil bych, že to někdy řeknu, ale držím pěsti policii ať to dotáhne i přes Ištvána, který jak počítám po návratu vedoucího z USA zase zkrotne a opomene konat.

17 0
možnosti