Diskuze

Jihomoravský kraj chystá návrat lokálek

Tři desítky let zarůstá trávou železniční trať v Židlochovicích na Brněnsku. To by se mělo za pár let změnit. Jihomoravský kraj připravuje její obnovení. Železnice by měla zlepšit dopravu sjednoceného dopravního systému ve směru na Brno.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Al Coholic

26. 5. 2009 9:22
židlochovice

to by vyšel mnohem levněji bus, který by mezi Židlema a Hrušovanama pendloval sem a tam. Spíš se divím, že Židlochovice "preventivně" odkoupily tu nemovitost za tolik peněz bez jistoty zavedení železnice (nebo to bylo kdysi slíbeno?) místo toho, aby se peníze daly na úpravy města, viz diskuze na webové úřední desce Židlí, mazec

0 0
možnosti
MS

mar_svo

26. 5. 2009 7:49
V Židlochovicích prosím ne!!!

V Židlochovicích je to zbytečnost! Pochybuji, že ten vlak bude v Hrušovanech dřív než autobus - vlak dělá kolečko dokola a jede dvakrát delší trasou! A bus to má jen asi necelé 2km. Pěšky přes pole je to zase polovina! Jak se píše v článku, tak i v ostatních materiálech - nepočítá se s tím, že by vlaky jezdily až do Brna, ale jen do hrušovan a zas přestup na S3! Zbytečně vyhozené peníze! ;-O A pan Helma to je takový ***, který si neumí ani přečíst smlouvy a podpisuje vše co mu dáte pod ruku! (Y)

0 0
možnosti
MB

MychalB

26. 5. 2009 9:21
Re: V Židlochovicích prosím ne!!!

Neblbni, víš na kolik přijde oprava svršku léta nepoužívané trati? ;-D

0 0
možnosti