Diskuze

Opilec vyhrožoval strážníkům likvidací. Mám kamarády z Ukrajiny, tvrdil

Opilý agresivní muž zaměstnal o víkendu znojemské strážníky. Nejdřív kvůli němu jeli do baru v ulici Dukelských bojovníků a později ještě do restaurace. Neurvalec jim vyhrožoval a také je chtěl napadnout takzvaným boxerem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

V USA by tu ruku už asi nevytáhl nebo by to mohla být poslední věc v životě...

0 0
možnosti
Foto

Dost koukáte na americké filmy, že?;-D V USA žiji 15 let, ale žádný masakr při zatýkání jsem ještě neviděl;-D I zde platí pro policii a zásahové jednotky nějaká pravidla;-)

0 0
možnosti
Foto

Pokud se nemýlím, tak boxer byl klasifikován jako zbraň a stále to snad platí. Podle mě to je, jako kdyby vytáhl na strážníky nůž.

Tučná pokuta s minimálně podmínkou a povinné protialkoholní léčení by ho mohlo naučit, že alkohol spolu s agresivitou není dobrá kombinace. Jenže u alkoholika to zřejmě nezabere.

2 0
možnosti
JV

Tohle má být okamžitě zpacifikováno jakýmkoli způsobem a od zítra pět let lámat šutry v kamenolomu. A když vyleze, tak s minusem 50 000 tisíc vůči státu. Nesplatíš? Dalších 5 navíc.

0 0
možnosti
FT

V této republice se člověk nemůže beztrestně ani ožrat? Budou se nově postihovat štamgasti v hospodách? Pokud je ožralý řidič nebo doktor - chápu - to je protizákonné. Ale ožralý kdokoliv, kdo nemá zodpovědnost za jiné?

0 4
možnosti