Diskuze

Díky státnímu oddlužení mohou fakultní nemocnice v Brně znovu investovat

Šetřili, propouštěli, nemohli dostatečně investovat a při vyjednávání se zdravotními pojišťovnami tahali za kratší konec. To vše kvůli obřím dluhům, do kterých se brněnské fakultní nemocnice dostaly v posledních letech. Teď, uprostřed boje s koronavirem, přišla pro zdravotníky i pacienty nečekaně dobrá zpráva.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RA

Nemám nic proti oddlužení ale nemělo by následovat až po auditu ?

0 0
možnosti
VZ

Nemam ekonomické vzdelani,ale domnivam se že ,,stát,, nama jine penize nez jsou z dani(OVCANU A KOPORATNICH)... .Proč se vy nivinári neobejdete bez vyrazu ,,stát,,?Napiste proc to nejde.....Ale k tomu dluhu-něco je špatně.

0 0
možnosti
MS

A od zítřka to opět roztočíme draboušku

0 0
možnosti
JK

Podobný kolotoč - dluhy a oddlužení - je tu posledních 30 let už evergreenem... A úhrady pojišťoven výdaje stále nepokryvaji... Samozřejmě je v tom částečně i neschopnost či "malá domů" managementu oněch zařízení

0 0
možnosti

Výborně, podvody a různá šmela jsou smazána a můžeme začít nanovo. Tenhle stát je opravdu žumpa.

1 0
možnosti
MB

Takže někdo nasekal dluhy, smazáno, OK, nic se nestalo, jedeme dál ?! ;-O A těch 20mil za kybernetický útok ?! Pokud jim to zabezpečuje externí firma, už jí zažalovali ?

1 0
možnosti
MS

Zrovna FNUSA měla problémy s dlouhodobě špatně nastavenými úhradami od pojišťoven. Dostávala výrazně méně peněz než jiné nemocnice. Podle zprávy za rok 2018 se to táhne už hodně dlouho: https://iweb3.fnusa.cz/svatoanenska-nemocnice-by-mela-v-roce-2018-dosahnout-vyrovnaneho-hospodareni/

0 0
možnosti
PM

To volně přeloženo znamená, že se budou moci znovu zadlužit?

5 1
možnosti