Diskuze

Ředitele vyhodit nechci, ujistil primátor Vokřál po bouřlivé reakci

Brněnští radní se ve středu rozhodli odložit plánované hodnocení ředitelů čtyř významných kulturních institucí města a s tím spojené jejich potvrzení ve funkci. Podle ředitele Národního divadla Brno Martina Glasera by to ale mohlo vést k odchodu lidí. Situaci uklidňuje primátor Petr Vokřál (ANO).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠF

Bohužel, v ND se příliš experimentuje, a málo hraje. Některé věci jsou vysloveně nechutné. Mladé obecenstvo ND už dlouhodobě příliš neláká, a tradiční publikum (střední a starší generace) je současnou nabídkou spíše odpuzováno. Když se člověk jednou nebo dvakrát při výběru spálí, je dost těžké se znovu motivovat a jít např. na činohru.

5 3
možnosti
IH

I74v39a14n 64H84o60l51a79s

7. 6. 2018 21:38

Nevydávejte svůj laický subjektivní názor za realitu.

Děkuji.

2 2
možnosti
BH

Ředitele ND hodnoťte prosím na podzim, až bude jasný počet abonentů. To je to správné hlasování (nohama). Mám pocit, že jich ubude, to tvrdím jako dlouholetý abonent.

Ke své lítosti si nedovedu vybrat a nic mne neláká. etos se na činohru nedalo koukat. Podle ohlasů rozčarovaných diváků asi nejsem sám. Pan ředitel dělá z ND experimentální scénu, tak ať jde k provázkům ...

6 1
možnosti
FS

Autor(ka) článku se bojí pod své dílo podepsat? Proč?

3 2
možnosti
Foto

Já tam vidím "Autor: pro" a je to odkaz k údajům, kde jméno je.

4 0
možnosti
AK

Nikoho vyhodit nechci!

Nemůžu za to, že chce odstoupit sám..

1 0
možnosti