Diskuze

Buďme féroví, alespoň k sobě samým

Obvykle si stojíme za svými názory a činy, pouštíme spolucestující jako první do tramvaje a u pokladny poděkujeme za obsluhu. Býváme hrdí na své schopnosti a po náročném dni si uznale klepeme po rameni. Jak jen ty všední starosti s nadhledem zvládáme.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FH

Bouše

20. 5. 2008 12:16
Vcelku dobrý,

jenom nevím, proč tam autorka zamotala i "bio" restauraci. To je záležitost nabídky a poptávky, tedy trhu. Se sociálním cítěním či empatií "oškubaných" to nemá nic společného. :-P

0 0
možnosti
B

BunGee

20. 5. 2008 12:06
muj nazor

tak si zkus nekdy stoupnout na nadrazi jak se prodava rychle obcerstveni a dej bura kazdymu kdo o to zada a za chvilku budes vydelavat jenom pro ne a kdyz je za chvilku uvidis ze se ladujou cigaretama a krabicovim vinem, to bych jim radsi koupil provaz nebo ziletky at nam nespini mesto, jasne, sou i taci kterym dam nakej drobas, treba tomu borcovi v podchodu jak hraje na kytaru, ten se snazi vydelat, ale te ostatni verbezi nedam ani cigaro, ne proto ze su sobec, ale proto ze si za to koupi alkohol. Jinak na ruzny organizace obcas prizpivam, ale vseho s mirou, nechci prece skoncit jak ti chudaci na nadru. jinak hlavne prizpivam darovanim krve.

0 0
možnosti