Soutěž:

Zapojte se do soutěže a vyhrajte batoh do školy

Soutěžní kolo

Ve hře je 300 značkových batohů. Je to snadné. Zodpovězte všechny otázky a odešlete odpovědi. U třech otázek musíte vybrat z možností tu správnou, čtvrtá otázka je tipovací. Kompletní seznam výherců najdete v MF DNES 29. října.

Na otázky můžete odpovídat od 21. října 2010 0:01 do 24. října 2010 23:59

Soutěž ukončena, již není možné odpovídat.

Pravidla soutěže

Podrobná pravidla soutěže "Vyhrajte batoh do školy"

I. Obecná ustanovení

1. Soutěž Vyhrajte batoh do školy (dále jen "soutěž") probíhá na území České republiky. Účastníkem soutěže se stává každý, kdo akceptuje její pravidla a odešle odpověď na soutěžní otázku způsobem uvedeným v těchto pravidlech.

2. Organizátorem soutěže je společnost MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 438 74 444, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka č. 1328 (výše též "organizátor").

3. Soutěže se může zúčastnit fyzická osoba s trvalým pobytem na území České republiky. Z účasti v soutěži jsou vyloučeni zaměstnanci organizátora a osob, které tvoří s organizátorem holding.

4. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo kdykoliv zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla.

5. Organizátor si vyhrazuje právo ve sporných případech rozhodnout s konečnou platností dle vlastního uvážení.

6. Vstupem do soutěže se všichni účastníci zavazují dodržovat i její pravidla.

II. Osobnostní práva účastníků

1. Účastí v soutěži každý účastník souhlasí s tím, že organizátor je oprávněn užít jména, příjmení a adresu v podobě uvedení obce výherce, případně i podobizny výherců ve sdělovacích prostředcích s tím, že mohou být pořizovány a zveřejňovány jejich obrazové záznamy.

2. Každý z účastníků soutěže poskytuje vyplněním odpovědního formuláře organizátorovi výslovný souhlas s tím, aby organizátor účastníkem uvedené osobní údaje (jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo) zpracoval ve své marketingové databázi a databázích všech zpracovatelů této databáze za účelem nabízení obchodu a služeb. Souhlas podle tohoto odstavce je poskytován na dobu do jeho odvolání účastníkem.

3. Organizátor tímto informuje každého účastníka, který poskytl v soutěži svoje osobní údaje ke zpracování, o jeho právech vyplývajících ze zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění (dále jen "zákon"), tj. zejména o tom, že poskytnutí těchto údajů je dobrovolné, že účastník má právo přístupu k nim, právo na jejich opravu, a že má právo při porušení zákona se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů s žádostí o zajištění nápravy, jakož i o dalších právech vyplývajících z §§ 11 a 21 zákona.

4. Každý z účastníků soutěže poskytuje odesláním odpovědního formuláře výslovný souhlas ve smyslu ustanovení § 7 zákona č. 480/2004 Sb. s tím, že mu budou organizátorem zasílána nevyžádaná obchodní sdělení na jeho adresu, bude kontaktován nevyžádaným directmailem obsahujícím obchodní sdělení a prostřednictvím nevyžádaného telemarketingu (včetně nevyžádaných SMS a MMS) obsahujícího obchodní sdělení týkající se produktů, obchodu a služeb organizátora. Tento souhlas může být kdykoliv bezplatně odvolán na adrese sídla organizátora, v servisních centrech mediální skupiny mafra, jejichž adresy jsou uvedeny v čl. IV (dále jen "Servisní centra") či e-mailem na adrese osobni.udaje@mafra.cz.

III. Mechanismus soutěže

1. Soutěž bude probíhat na iDNES.cz, od čtvrtka 21. října 00.00 hodin do neděle 24. října 24.00 hodin.

2. Na speciální stránce serveru iDNES.cz zodpoví účastník soutěže otázky a odešle formulář s otázkami.

3. Annonce na soutěž bude zveřejněna v přílohách Střední školy +, které budou součástí MF DNES 21. října.

4. Odpovědi musí být doručeny do neděle 24. října do 24.00.

5. 300 účastníků soutěže, jejichž odpovědi budou přesné, resp. nejpřesnější získává výhru: studentský batoh.

6. V případě, že budou dvě nebo více posledních totožných odpovědí od dvou či více soutěžících, vyhrává ten, jehož odpověď byla odeslána dříve.

IV. Výhry a jejich předání

1. Kompletní seznam výherců vyjde v MF DNES 29. října 2010.

2. Výhry budou zaslány výhercům doporučenou poštovní zásilkou.

3. Výhry v Soutěži nejsou soudně vymahatelné.

Na Majálesu zasahovali těžkooděnci. Lidé se bouřili