HL

Takze si to ujasnime.

Zakon Kongresem prosel.

Proti bylo 70 Dems a 21 GOP.

Ale v nadpisu se na iDnes hlasa, ze cast republikanu zakon odmita.

Tohle je jednoznacne klasicka manipulace.

Proste idnes ma snahu vse, co se mu jevi jako "spatne" pojmenovat republikankym.

Foto

A jako na potvoru ten zakon odmitaji fanaticti Trumpisti!

LJ

Podle biblického vyprávění byl Ježíš ukřižován na popud římského guvernéra Piláta, na žádost židovských vůdců a davu, kteří jej obvinili z rouhání a vzpoury proti římské říši.

Podle mě židi ukřižovali žida Ježíše Nazaretského. Křesťanství tehdá neexistovalo a Starý zákon je plně židovský. Navíc , podle veřejné definice, je křesťanství židovská sekta.

JS

"Židi nám zabili Krista". Dost jsem to poslouchal od pravověrných Křesťanů. Argument, že i Ježíš byl Žid a že žil v římském protektorátu neobstál. Některé věci prostě nevysvětlíš.

RD

Podobnou námitku z ohrožení svobody slova zmiňovali i demokratičtí zákonodárci. Podle nich zákon omezuje možnosti kritizovat Izrael.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/zide-antisemitismus-republikani-snemovna-reprezentantu-kongres-usa-antisemitismus.A240503_141928_zahranicni_jhr

Ale ti steni byli pro aby byla omezena moznost kritizovat jiny skupiny! Dvoji metr a pokrytectvi?

Foto

Oni se Trumpisti s krajni levici shodnou ve spouste veci.

HL

Ze jsou proti jakekoliv ochrane Zidu v USA pred zbesilym antisemistismem predevsim Dems, v jejichz radach je nemalo propalestinskych zdivocelych demonstrantu za "From the River to the Sea Palestina will be free", o tom autor clanku cudne pomlcel. Mozna je to skryte v tom, ze priznal, ze 70 Dems hlasovalo proti, zatimco z republikanu jen 21.

Novinarina se stava skutecne stokou, polopravy, lzi, manipulace.

MK

Že tu je antisemitizmus je obecně známé ale mám pocit že poslední dobou je prakticky ve všem, resp. by mě zajímalo co už antisemitizmus vlastně není.

DB

Zajímavé je, že se biblí vždy ohánějí ti, kteří podle ní vůbec nežijí...

Foto

Oranzovy suknickar ji dokonce vydava a prodava.

LV

L77e11o38š 59V15a61c13e85k

5. 5. 2024 19:37

Proti bělošskému rasismu se protestovat samozřejmě bude moci, ale na některé se sáhnout nesmí. Už jsem si říkal že demokrate utekli těm, co je ovládají z řetězu, ale je vidět, že si s tím velmi rychle poradili a ten řetěz jim zase zkrátí. Až je za kritiku Izraele vyrazí z univerzit, filmových studií atd a ani pes po nich nestekne, tak si to velmi rychle rozmysli.

DR

Bible rozhodně antisemitská je, ale i spoustu dalších věcí. Je tam i žraní dětí medvědy, oslava obřích penisů a chytání za varlata