Diskuze

Ruským vítězstvím na Donbasu válka neskončí, tvrdí americké výzvědné služby

Válku na Ukrajině nemusí podle amerických výzvědných služeb ukončit ani ruské vítězství na Donbasu. Prezident Vladimir Putin se podle nich připravuje na dlouhodobý konflikt, v případě nutnosti zavede i stanné právo. Informovaly o tom agentury Reuters a AFP.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi jediným řešením, jak z této války ven, je výměna Putina za někoho, s kým bude rozumná řeč.

0 0
možnosti
JO

Dovolím si parafrázovat s ohledem na nadpis článku. Opravdu doufám, že válka na Donbasu neskončí ruským vítězstvím.

2 0
možnosti
OV

Putin to nechape, mel by odstoupit, zaplatit reparace a vyhlasit demokraticke volby... jen tak se muze obnovit duvera v Rusko jako obchodniho partnera... jinak jen sankce a bida.

2 0
možnosti
MV

Ukrajina zavírá tranzit plynu pro Evropu- Slovensko , Maďarsko a Čechy budou postiženy nejvíc , to si ten Ukrajinský herec myslí že mu budeme děkovat jak zabránil Rusku aby vydělávalo na plynu pro Evropu?

0 11
možnosti
VP

Nekecejte. Ukrajina ztratila v rámci ruské okupace kontrolu nad některými tranzitními stanicemi a zdá se, že je neoprávněně odčerpáván plyn pro potřeby opolčenců.

5 0
možnosti
PK

P89a95v82e64l 39K46r18ů46t86a

10. 5. 2022 22:20

To je logické. Putin se chce podívat do východního Berlína. Akorát zapomněl, že tam mohl jet autem, vlakem nebo letět letadlem. Nebo mohl jet na motorce s nočními skunky.

2 0
možnosti
VV

Kousek odtud je to do Haagu.

5 0
možnosti
PM

P80e84t67r 41M41i95l58l78e49r

10. 5. 2022 22:12

Problém je v tom, že žádné vítězství UK na Donbasu nebude. Co potom budou říkat americké výzvědné služby. Trochu se zamyslete nad tím jaké hovadiny pouštíte do světa. Ale můžete třeba na zkoušku vyslyšet nářek obránců v Azovstalu. Skoro to vypadá, jako by vás to nezajímalo. Ale oni prosí a také viní i když co si nadrobili, to musí sníst a ne začít brečet. Takže ne celou UK, na to nemáte, ale zkuste ten Azovstal. A už konečně pošlete Amíky do kouřících mohyl, nasazujete životy pro koho? Ne pro Evropu a ne pro svět, to je jen propaganda kašpárků, kteří to se zájmem sledují za mořem jak fotbalové utkání, snad jen o to zajímavější, že to fandění má i svou obchodní stránku.

1 24
možnosti
DB

Spojené Království válčí na Donbasu?

5 1
možnosti
VV

Válka musí Rusko začít bolet při nákupu čehokoliv.

To pak manželky těch vojevůdců pak začnou být nervozní a to bude měnit dějiny, jako nic jiného.

2 1
možnosti
VP

Vojevůdci a jejich manželky budou mít vždycky přednost, takže se jich sankce příliš nedotknou. Sankce postihnou jen obyčejné lidi, kteří ovšem o ničem nerozhodují. Samozřejmě plně souhlasím se sankcemi, ale nedělejme si iluze, že by nějak výrazně postihly ty, kteří v Rusku rozhodují.[UA]

0 0
možnosti
JN

J96o31s44e38f 50N79o65v15a92k

10. 5. 2022 21:40

jezis marja, jaky zase vitezstvi? Ukrajina pocita s kompletnim osvobozenim celeho uzemi, a tady uz se zas pise o vitezstvi rusaku na Donbase ... jednou jsou zdecimovani, hladovi, nikoho neposlouchajici, a prakticky uz v ritnim otvoru, nemluve o Putinovi, ktery ma zrejme kombinaci Alzheimera s rakovinou, ... a ted se zas pro zmenu pocita se s jejich vitezstvim a jak je to nezastavi ... to je fakt blbakov ...

2 2
možnosti
JV

Pokud jste to nepochopil, tak se teoretizuje že kdyby...ne že vyhraje.

4 0
možnosti
Foto

To musím do amerického tisku, abych se dozvěděl aspoň trochu přesnější čísla? Osm až deset generálů? Kolik tedy mají obě bojující strany mrtvých a vyřazené techniky? A jak to opravdu vypadá? Dozvím se to z demokratického tisku v Evropě? A co se stane když? Najdu to někde? Nebo je tohle smetí žurnalistiky?

3 18
možnosti
AP

A co píšou v americkém tisku o tom jak to opravdu vypadá? Pokud vím, tak idnes nemá satelity a vše přebírá právě od Američanů, Britů.

Ty vaše bláboly vypadají jak básničky na stránkách Tomia Okamury.

10 0
možnosti
LB

Kdyby Rusáci prohráli, tak Putin vydá zvláštní dekret , ve kterém stvrzuje , že vítězem je Rossia . Už jsme to jednou zažili v případě hokeje a olympiády .

4 0
možnosti