Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

Zdrogovaný střelec v Texasu zabil osmileté dítě a další čtyři lidi. Je na útěku

Útočník v texaském městě Cleveland zastřelil v jednom domě pět lidí a nyní je na útěku. Nejmladší oběti bylo osm let. Informovala o tom americká stanice ABC. Podezřelý je podle policie ozbrojený a je pod vlivem omamných látek. Místní obyvatelé dostali varování, aby nevycházeli ven.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A48l54b62i57n 80H62a71v26e43l

30. 4. 2023 11:45

Amerika se za Bidena zničí sama. Zrovna tak Evropa, která přebírá západní manýry díky Bruselu. Nejdříve ilegálové z Mexika ( u nás Arabi, Afričané, Afghánci a další) , poté BLM, a na to ty všechny sexuální deviace. Všude ve velkoměstech drogy, na ulicích se válejí bezdomovci. Vítejte v Novém světě.

Antonín Dvořák se musí v hrobě obracet.

2 2
možnosti
FS

Hispanci byli na jihu odjakziva, Texas bylo pred cca 200lety Mexico a jih Texasu je prevazne hispanskej, stejne jako New Mexico. A on nebyl podle zprav na drogach ale ozralej. Intoxicated co pisou v americkejch novinach prelozilo idnes doslova, ale pokud by zjistovali cim tak vsude pisou ze to byl alkohol. Problem je spis v tech bouchackach, kazdej dement si v Texasu muze koupit utocnou AR15 jako u nas 10dkg sekany. Jako naco vubec prodavaj tyhle zbrane obycejmym lidem? Ok revolver na osobni ochranu, lovecke zbrane ale AR15? Vetsina masovych vrazd je AR15 nebo AR15 imitace.

1 0
možnosti
JH

J95i24r71i 10H20r78u76b52y

29. 4. 2023 23:47

Žádný stát vám neodsoudí dítě. Texas možná.

0 1
možnosti
LF

L31u79k83a28s 98F14i76k13r

30. 4. 2023 2:36

V Britanii klidne.

1 0
možnosti
IS

FBI je také zapojena a pomáhá místnímu sheriffovi, zapojeno je 50 -75 příslušníků policie a FBI za spolupráce policie na koních a psů, podezřelý je obklíčen v lese a předpoklad je, že během dvou až tří hodin ho zatknou.

Na poznámky pana Břendy jen to, co jsem řekla před chvílí. Pokud je pravdou, že to není poprvé kdy střílel před domem není jasné, že už sheriff dávno nekonal. Opětně to vypadá na selhání místní bezpečnostní složky, což není poprvé, jen vzpomeňme na policii z Uvalde a jejich laxnost.

1 0
možnosti
JB

CNN pise, ze byl pod vlivem alkoholu, o drogach ani slovo, a vcelku to zapada do tech sousedskych strilecek poslednich tydnu kvuli zatoulanemu mici a pod.:( Oni se ti zakona-dodrzujici vlastnici zbrani obcas opijou, rozzuri, a pak z toho jsou obcas prtvi. Ale to uz nejsou zakona-drzujici, takze to je zcela ve shode s tim, ze ti zakona dorzujici vlastnici zbrani nejsou vubec nezpecni.:)

2 0
možnosti
OS

Různé zdroje, různý popis. Zatím z toho mám dojem, že šlo o velmi napjaté sousedské vztahy a že to nebyl první střet. V tom domě, kde střelec vraždil, žilo poměrně hodně lidí, navíc z dost nekompatibilní země, mohl tam být tedy dlouhodobě hluk a nepořádek, který skončil tragicky.

Ještě jednou - ZATÍM z toho mám tento dojem.

1 0
možnosti
IS

Poslední zpráva říká, že ten Mexikán byl znám střílením před svým domem z jeho .223 jak vidno z prázdných nábojnic už několikrát před tímto incidentem. To je zakázáno , malý kaliber nejméně 150ft. od dalšího domu, větší kalibr nejméně 300 ft. 1ft=30.48cm. Kde tedy byla lokální policie nebo sheriff, pokud se tak dělo už v minulosti, pokud to bylo nahlášeno? Toť otázka.

1 0
možnosti
IS

No vida, už i Fox News nám desinfikuje zprávy. První byla, že v domě žilo 10 lidí z Hondurasu, snad jeden muž, 3 ženy, ti byli zavražděni a pak 4 děti, jedno z nich zemřelo v nemocnici o další Najednou popis že byli z Hondurasu zmizel, ale Mexičan, který střílel byl jejich soused a toho policie a Texas Rangers prozatím nemají.

Není se co divit, že kriminalita a násilné chování roste s každým dnem. Drogy volně plynoucí přes jižní hranici stejně jako ilegálové v milionových davech a to teprve začne až 11. května zruší Biden Trumpův Title 42, který byl zaveden díky covidu jako ochranný prvek, který měl zabránit nekontrolovanému vstupu potenciálně nakažených covidem. Jak je vidět hned po nástupu Bidena zaplavily USA miliony lidí ze 140 zemí světa. Podle posledních zpráv asi 35 tisíc ilegálů čeká za hranicemi Mexica na 11. květen, aby vtrhli do naší země, jelikož pak se naše hranice stanou nepodstatné. Amerika je a bude ještě více rozřeďována ilegály, z nich většina bude pracovat načerno, nebude odvádět daně ale Biden jim už dává lékařskou péči zdarma zatím co Američané za ní musí platit. Další benefity ve formě mobilů, ubytování a stravování následuje. Už nyní je odhadem 40 milionů ilegálů v USA, každým rokem přibývají další miliony. Ano, Amerika byla země založena na imigraci, jenže dříve ti lidé sem přijeli a integrovali se do společnosti, naučili se jazyk a stali se produktivními občany. Nové generace se odmítají naučit jazyk, itegrovat a chovají se jako bychom jim něco dlužili. V mnoha místech na Floridě, Californii, Arizoně, Texasu a Novém Mexicu už se někde nedomluvíte anglicky. Samozřejmě Demokraté se budou snažit je co nejdříve zlegalizovat, pravděpodobně nebudou ani nutně zkoušeni z AJ či reálií země, proč také. Amerika jako taková dnes již neexistuje, má dobře nakročeno k vládě jedné strany a socialismu.

8 2
možnosti
MK

Počkat, já zase slyšel, že za Bidena jsou celníci rekordně úspěšní v množství zadržených pašovaných drog i zadržených migrantů. Ale tady najednou čtu, že do USA volně proudí. Tak jak tedy? Ale je zajímavé, že ani v alternativním vesmíru Ilony Seifert a MAGA lumíků tu "Title 42" Biden dosud nezrušil, natož že by třeba zboural tu nepřekonatelnou hraniční zeď, co prý Trump vybudoval a co tak spolehlivě američany chránila.... - ale i bez toho (a jakýchkoli dalších podstatných změn) prý Biden nějak hranici "otevřel" a vyvolal jakousi krizi. Asi to kouzelník taky umí udělat telepaticky, jen pouhým pomyšlením!

1 3
možnosti
TH

Žiadny dobrý muž so zbraňou na mieste?Ako to je možné?

0 0
možnosti
MK

No myslím že hromadné střelby by už zasloužily pravidelnou rubriku.

0 0
možnosti
PK

24000 lidí ročně je v USA zabito střenou zbraní, z tok 3600 dětí.

0 2
možnosti
OS

A 130.000 lidí ročně použije v USA střelnou zbraň legálně na svoji obranu před grázly, přičemž jde pouze o případy, které policie vyšetřuje, což je odhadem 5 - 10 %.

Takže odzbrojit, ano?

7 2
možnosti
MH

takže na půdě USA útočil Mexičan na 10 Hondurasanů ......

4 3
možnosti
JZ

Utocil zfetovany magor s automatem na rodinu s detma.

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

NATO určilo červené linie. Má dva scénáře zásahu proti Rusku, píší média

6. května 2024  12:35

Premium Severoatlantická aliance připravila krizové scénáře „červených linií“, při jejichž překročení...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

S babičkou nepřežila nehodu ani vnučka. Její orgány zachránily tři jiné děti

6. května 2024  12:02,  aktualizováno  13:46

Nehoda z Čáslavic na Třebíčsku si vyžádala druhou oběť. Auto tam minulý čtvrtek zatím z...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Fotbalový zápas se dohrál noži. Další důkaz, jak války klanů sužují Německo

14. května 2024

Premium Tam, kde kdysi přilétla nějaká ta rána pěstí, se dnes střílí. Řeč je o okresním fotbale v Německu,...

Chybí důležitý lék na astma, i kvůli ceně. Kdo koho vydírá? přou se lidé

14. května 2024

Premium Češi s astmatem, alergií či chronickou obstrukční plicní nemocí složitě shánějí lék ve spreji...

Na Ukrajině se už vykládá pomoc z amerického miliardového balíku

13. května 2024  22:27

Americká vojenská pomoc pro Ukrajinu v rámci balíku, který Kongres schválil koncem dubna, již...

Při hromadné nehodě na Karlovarsku zemřel člověk, další čtyři se zranili

13. května 2024  16:13,  aktualizováno  21:35

Vážná dopravní nehoda dvou osobních a nákladního vozidla uzavřela silnici I/6 u Čichalova na...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!