Diskuze

Mezi středoškoláky v USA ubývá heterosexuálů, jsou i méně promiskuitní

Stále méně dospívajících Američanů má pohlavní styk už na střední škole. Jejich počet během prvních dvou let pandemie covidu-19 klesl o osm procentních bodů na 30 procent. Před 30 lety jich přitom byla ještě víc než polovina. Vyplynulo to ze studie vládního Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

A uvádím i článek jakéhosi queer vědce, v němž se mu nelíbí, že

„These studies treat queerness in the same way they would treat a disease. They are often performed with the implicit assumption that being cis-gendered and heterosexual (“cis-het”) is the “healthy” default, and any deviation from that is a pathology that needs to be solved." A co jiného čekal? Vždyť mají pravdu. Ale místo, aby se s ní smířil, vymlouvá se na nepochopení od většinové společnosti. Tahle komunita neví, jak se má k dalším výzkumům postavit. V podstatě se jich bojí. A ještě dotyčný vědec v článku výzkumníkům radí, jak mají výsledky předkládat veřejnosti: „But it is important for scientists to ask themselves why they are researching that topic. Scientists constantly have to grapple with why the questions they are asking are important and how they will impact society. This is of the utmost importance when they are studying vulnerable minorities. A vague desire for better understanding is not sufficient in these cases. It is therefore important that scientists have a good understanding of the societal and social context of their research. In addition, scientists, especially those who are not part of the LGBT+ community, should listen to the communities they research, rather than trying to be an authority on the matter." O jakém kontextu hovoří? A starostí vědců není, jaký vliv jejich výzkum na společnost bude mít. Jejich úkolem je sdělit prostá fakta. A kdo se jich drží, je podle něj homofob? Ale toho se zmíněný vědec obává, když říká: „Every time a big study on LGBT+ people comes out, I have to hold my breath to see if, or rather how much, harm it is going to bring."

https://massivesci.com/articles/lgbt-science-gender-identity-tolerance-acceptance/

0 0
možnosti
JP

J31i59r40i 44P57r23a46j89z

3. 5. 2023 14:33

Chápu to teda tak, že ubývá normálních lidí a stoupá počet cvoků. No s tím se dá souhlasit, když vidím co se tam děje.

5 0
možnosti
Foto

J48i28ř42í 73K95r27á15m

3. 5. 2023 12:24

LBGT začíná být “trend” a tak se víc lidi bude cítit součástí jelikož nikde není měsíc oslavy heterosexuální vztahů a ani firmy nebarví loga na podporu standardní rodiny muž / žena / děti. Naopak mladí všude vidí, že rodina je přežitek a genderové rozdělení taky. Výsledek úbytek porodnosti ve vyspělých zemích a vzrůst v rozvojových.

2 0
možnosti
RO

Že je rodina přežitek a nikdy nechci mít děti jsem věděl už někdy v roce 1976... Někdy kolem 2000 jsem se začal cítit genderově nevyhraněný, a teď do toho umělá inteligence vnáší zase nový rozměr - přítelkyně mi říká: "Ty furt o sobě tvrdíš, že jsi teplej, ale pomocí Stable Diffusion vyrábíš samý nahý baby!" ;-D

1 1
možnosti
JB

Být normální ať už vzhledem nebo orientací není in, nacvkám si cvoky kde to jde, nabarvim vlasy a změním orientací a jsem jiný, vyčnívám, jsem happy😀

0 0
možnosti
AK

Móda, nic více. Gayů a lesbiček hdou stále 4%. Jen je móda říkat, že jsem něco jiného....

9 0
možnosti
ŘV

Když se na úchylky dělá reklama, tak si to mladí chtějí vyzkoušet. Nic překvapivého.

17 0
možnosti
Foto

Tak že 2015 - 89% heteráků 2021 - 75%, hmm za šest let o 14% méně hetero ...

To jim sypou do jídla DDT? I kdyby se příroda zbláznila a rozhodla se lidstvo zlikvidovat tímto způsobem tak rychle bz to nešlo.

Buď jsou průzkumy cinklé nebo je to velmi závažná indicie že za sexuální orientací je kultura která tyto trendy podporuje.

26 1
možnosti
JB

A nebo se to treba jen vic lidi nestydi priznat...

5 7
možnosti
AB

Ještě někdo zpochybňujete globální oteplování? ;-)

22 0
možnosti
MB

Kdo víno má a nepije,

kdo hrozny má a nejí je,

kdo ženu má a nelíbá,

kdo zábavě se vyhýbá.

Na toho vem bič a hůl,

to není člověk, ale vůl..

29 0
možnosti
TV

Ono je taky dnes "in" byt neco jineho, nez bezny heterosexual. Vetsinou se to po revolte/frajerine vrati zpet. Horsi je, kdyz se do toho zacnou michat chemikalie popripade i operace.

7 0
možnosti