Diskuze

Pět tisíc dolarů na ruku. Ukrajinští pohraničníci zadrželi obchodníka s dětmi

Ukrajinská pohraniční stráž zadržela v Zakarpatské oblasti obchodníka s dětmi. Muž údajně vyhledával ženy v tíživé situaci, ty pak měly překročit slovenskou hranici a předat dítě jeho spolupachatelům. Za prodej matkám nabízel 5 tisíc dolarů (zhruba 108 tisíc korun), uvedla stráž na Twitteru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

pokial viem, tak na ukrajine je od roku 2000 oficialne, ze zena moze vynosit dieta za uplatu pre iny par (v CR/SK je to oficialne zakazane), povacsinou zahranicny - su na to normalne oficialne agentury, ktore zariaduju papiere - cena od cca 12 usd, cize z toho pohladu tie zeny fakt odrbaval

0 0
možnosti
MM

hodil som zlu cifru:

Ukrajinci sprostredkujú náhradnú matku výlučne manželom. Vyberú ju na základe psychologických testov niektoré kliniky asistovanej reprodukcie a spíšu zákonnú dohodu o tom, že dieťa patrí vám. Pre cudzincov je aj doplnok o tom, že po pôrode ho máte právo vyviesť z krajiny. Cena je však vyššia ako v Anglicku – 21 000 až 30 000 eur.

0 0
možnosti
JN

Dočasně zadrželi. Takže ho pustí a on jistě počká na soud

1 0
možnosti
Foto

To není obchodník ale zprostředkovatel. Dítě prodávala matka.

Ta si zaslouží stejnou sazbu.

1 0
možnosti
HP

Souhlasím. Sedět by měli oba

2 0
možnosti
DR

Pachatel je opálenej..

0 0
možnosti
MM

Ukrajinští pohraničníci ho zadrželi? Tak jim nenasypal (a nebo nasypal málo).

3 14
možnosti
VM

Nemůžete všechny lidi hned soudit podle sebe. Jsou tací, kteří by se z vaší morálky pozvraceli. No máte holt žaludek silnější.

24 2
možnosti