Diskuze

Trapas SBU. Vyráběla kompro na novináře, stopy vedou až k Zelenskému

Zní to jako scénář mizerného Jamese Bonda. Na Ukrajině vyšlo najevo, že tajná služba SBU uprostřed války vynaložila nemalé prostředky na to, aby vyrobila kompromitující materiály na nepohodlné novináře a natočila je. Jenže investigativci agenty odhalili a usvědčili. Skandál teď řeší i Volodymyr Zelenskyj a padají hlavy, podle některých médií ovšem stopy vedou až do prezidentské kanceláře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J93a68n 26K68r72á49t94k37ý

8. 2. 2024 19:21

"Nově jmenovaný velitel ukrajinských sil má zkušenosti s vedením bojů již od roku 2014", prohlásil Zelenskyj.

Od roku 2014? Vždyť válka začala v únoru 2022, tvrdí zdejší média i poskoci vlády. Co na to bude říkat ministryně Černochová atd.?

Tak co, opravdu válka začala už v roce 2014 po Majdanu?

0 1
možnosti
PM

Ano , začala. Rusáci okupovali východ Ukrajiny už od roku 2014. A stále válčili.

1 0
možnosti
DZ

Myslet si, že se na Ukrajině bojuje s korupcí, je lhaní si do vlastní kapsy. O to víc teď, kdy tam tečou miliardy, zbraně atd.

0 0
možnosti
Foto

Jo takto funguje zkorumpovana ukrajinsska soldatesska.

2 1
možnosti
JM

Tomu říkám srážka s realitou. Po tom co jsme byli soustavně krmeni oslavnou ukrajinskou válečnou propagandou jak je to teď úplně jiná země, kde jsou všichni semknuti proti externímu nepřiteli...

7 0
možnosti
Foto

že má ukrajina problém s korupcí, ani toto zesměšnění sbu malicherným a zpackaným úkolem, přece nic nemění na tom, že byla napadena hnussama a že na výsledku konfliktu závisí i naše budoucí bezpečnost

0 1
možnosti
PP

Ukrajina byla napadena, je ve válce, a dělá vše, aby se ubránila. A my bychom jí měli pomáhat a ne místo toho se "vrtat" do její činnosti.

3 11
možnosti
ZD

Právě v tom "dělá vše" je spousta pochybností pro koho vlastně.

2 1
možnosti
JK

Je tu plno proruských stepních trollů. Přesně tyto takový článek láká. Gratuluji k bažině, milé idnes.

2 6
možnosti
LP
RG

A my je tak podporujeme.....

1 0
možnosti
JK

My ano, na rozdíl od vás

1 1
možnosti
DT

Rusové stále mají mezi politiky hafo lidí, u obou zmíněných se spekuluje už dlouho. Nemůže to být jinak, po letech budování ruských sítí. My jsme sice až ve třetí "řadě" a přesto kolik je tu takových lidí. Kdyby nyní vystupovali na Ukrajině okatě, tak je lidi hned smetou, takový člověk se buduje na cílovou pozici tak deset let.

1 1
možnosti
ZD

Obdivuhodný vhled do nejtajnějších operací! Nemohl byste alespoň na nějaké ukázat ať je jasno, jestli něco víte nebo úplně zmatečně plkáte?

7 1
možnosti
MH

A pamatujete, jak jsme ještě před rokem minusovali každého, kdo se opovážil o Ukrajině říci, že je tam vysoká korupce?

Ano, i já jsem za to asi dal nějaké minusky, takže se všem omlouvám. A přiznávám si, byl jsem hlupák, médii obalamucen, tehdy nám ještě Ukrajince ukazovali v krásných barvách, jako národ hrdinů.

16 2
možnosti
Foto

Ano, je tam vyšší korupce, než je v Evropě obvyklé.

0 0
možnosti