Diskuze

Ukrajinský soud uvalil vazbu na oligarchu Kolomojského, převedl 300 milionů

Ukrajinský soud v sobotu uvalil dvouměsíční vazbu s možností kauce ve výši 509 milionů hřiven (přes 306 milionů Kč) na kontroverzního ukrajinského miliardáře Ihora Kolomojského, kterému do loňského listopadu zčásti patřily ropné firmy Ukrnafta a Ukrtatnafta, uvedla agentura Reuters.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Korupce v postsovětských státech v kostce: čím větší vliv ruSSka, tím větší korupce / čím dřívější odstřižení od ruSSka, tím menší korupce.

0 0
možnosti
Foto

Podobnym zpusobem smi vyvadet majetek a penize pouze Zelensky. Takze to probiha podle ocekavani.

1 2
možnosti
MB

Jak to že on a pár jemu podobných nejsou na frontě někde v první linii a nebrání svůj majetek? Ti kteří na té frontě jsou, těm na Ukrajině nic nepatří...

0 1
možnosti
JH

jak to že ne? mají tam domy, rodiny, firmy, půdu ....co lžeš?

1 0
možnosti
PV

A kdy pan Zelenskývysvětlí, jak z bezvýznamného herce si koupil vilu v Toskánsku a další desítky nemovitostí , jak si koupil sbírku luxusních aut atd

Pro zdejší fanatiky zdroj - https://zivotvcesku.cz/nemovitosti-vsude-kam-se-podivas-majetek-volodymyra-zelenskeho-je-astronomicky-o-korupci-a-moralce-promluvil-miroslav-kalousek/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

2 6
možnosti
DR

Nesmysl. Místní modrožlutý výbor Vám vysvětlí, že Zelenskij je synonymem dobra a křišťálově čisté politiky.

0 1
možnosti

Ve válce Ruska a Ukrajiny jde jen o zdroje území a možnost tam levně zaměstnávat lidi a vykrádat zdroje.Do teď to dělali jedni a po válce budou druzí.

3 4
možnosti

Americký film "Hlava státu" v realitě na Ukrajině!

3 1
možnosti

Padesátá léta jak vyšitá! Proč věříme Ukrajině? Nejskorumpovanější země do Evropy?

11 7
možnosti
TB

Lžeš. A to dost. 50. léta? A nauč se česky

3 1
možnosti
Foto

Kolomojský stvořil Zelenského. Tak se mu utrhnul? Požírají se tam navzájem?

12 3
možnosti
Foto

Tím si Zelensky podepsal rozsudek.

8 3
možnosti
TB

Tohle není rusko. Tady se najednou sešlo proruských zoufalců. V diskuzích o tom, jak rusové dostávají na frak, vás člověk neviděl opravdu dlouho, tady si asi dodáváte nějaké sebevědomí.

3 0
možnosti
JJ

Teď jsem si přečetl článek o tom, že se Zelenskemu moc nechce do prezidentských a parlamentních voleb příští rok. Že chce po západu tyto volby zaplatit. A že odhaduje jejich náklady na 112 miliard korun a že je nebude organizovat na dluh. To je ta demokracie.

U nás vyjdou parlamentní volby něco přes miliardu. A že neví, jak by hlasovali lidi rozutekli po světě a na frontě.

Tomu se do těch voleb prostě nechce a tady tato akce s tím možná souvisí.

8 5
možnosti
AF

A98d42a19m 27F64a56l49b45r

2. 9. 2023 21:23

Není divu. Pokud rychle nepřijde s nějakým skutečným úspěchem ofenzívy, který bude vidět na mapě a zastíní ztráty, nemusel by ve volbách uspět. Slíbil totální vítězství, nic méně a pokud nebude aspoň nějaký náznak, že jsou na dobré cestě, začne kolotoč vzájemného obviňování, ozvou se političtí soupeři a lidé se začnou ptát, kolik životů to celé zbytečně stálo.

8 1
možnosti