Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Trump si zahrál na Horsta Fuchse, ve videu nabízí speciální vydání bible

Donald Trump musí shánět peníze, kde se dá. Výdaje na kampaň, probíhající soudy a z nich plynoucí pokuty se samy nezaplatí. Někdejší americký prezident se krátce před Velikonocemi vytasil s reklamou na speciální vydání Bible, za kterou si osvícení lační Američané řádně připlatí, v kůži vázaná kniha vyjde na šedesát dolarů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FH

Americký buran č.1

5 1
možnosti
HP

Měli by o něm natočit film. American Buffoon

3 1
možnosti
IS

Po přečtení většiny přínosných příspěvků usuzuji, že debata je zbytečná, když si zde všichni tak hezky notují. No nic, je čas dát prostor zasvědcencům. Bye.

1 5
možnosti
Foto

Ja mel vzdy zato, ze Bible je svata kniha, kterou se krestane snazi sirit z lasky k bliznim. Diky spolecnostem jako je Gideon muzete Bible nalezt v hotelovych pokojich i na jinych mistech a muzete si je vzit zdarma domu.

Jen stezi mohu verit tomu, ze se najde zlosyn, ktery bude Bibli Svatou prodavat jen proto, aby ze zisku platil drahe pravniky, kteri ho maji vysekat ze zlodejen, danovych podvodu, znasilneni ci aktu vlastizrady.

Pokud Buh i peklo opravdu existuji, zle se takovemu gaunerovi povede...

3 1
možnosti
Foto

Tak povidejte pani Seifert.

Opravdu je podle vas spravne financovat z prodeje Pisma Svateho obranu proti trestu za spachane zlociny?

4 0
možnosti
Foto

Donald sice cely zivot lhal, kradl, obtezoval zeny, znasilnoval a zahybal vsem trem manzelkam, ale Bibli si kupte od neho!

3 1
možnosti
MC

Pasti na zvířata jedním z nejodpornějších přežitků. Tato zvrácená tradice by měla vymizet. Pokud lovec dopustí, aby zvíře trpělo tak nesnesitelnou bolestí, není to lovec, ale „nikdo“ bez úcty k živému tvorovi. Já osobně tvrdím, že takový „člověk“, který se může dívat na trápení zvířat, nemůže být normální a je to slaboch, protože si dokazuje sílu na někom, kdo se nemůže bránit.

2 3
možnosti
KJ

Nevidím na tom nic špatného. Potřebuje peníze na kampaň a ti co si to koupí vědí, že ho tím podpoří. Takhle to v USA funguje. Ten druhý geront je možná ještě horší. Biden už snad ani neví kde je, kdo je a co tam k čertu dělá.

2 5
možnosti
MB

Biden vede kampan, ne jarmark. A nepotrebuje prepisovat a editovat bibli s nejakym magorem, aby lanaril katoliiky. On katolik je. Trump potrebuje predevsim dalsi penize na sve pravniky, kteri uz republikanske penize na kampan spolkli. Co bychom si nalhavali, ze.

4 1
možnosti
MB

Verze Bile krále Jakuba je sice v USA všudypřítomná, ale nevystihuje skutečného ducha Spojených států. Proto se musíme obrátit na nový druh Bible a na zcela jiný druh prodejce. Musíme se obrátit na Lee Greenwooda. Musíme se obrátit na Bibli God Bless the USA. Musíme se obrátit na oblíbeného amerického křesťana, bývalého/budoucího(?) prezidenta, usvědčeného zločince vsočasné době ve vazbě, propuštěného na kauci, který se pokusil o vzpouru - Donalda Trumpa.

Stejně jako Bible krále Jakuba má i Bible God Bless the USA překlad KJV. Tím však podobnosti končí. Bible God Bless the USA má také kopii Ústavy, Listiny práv, Deklarace nezávislosti, Slibu věrnosti a (tento detail se mi obzvlášť líbí) "ručně psanou" kopii textu Greenwoodovy písně God Bless the USA.

Všichni Američané potřebují mít doma Bibli, a já jich mám mnoho. Je to moje nejoblíbenější kniha, řekl Trump ve videu k Bibli, která se nyní označuje za jedinou Bibli, kterou schválil Donald Trump.

Jsem hrdý na to, že mohu tuto Bibli podpořit a povzbudit vás, abyste si ji pořídili. Musíme Ameriku přimět, aby se znovu modlila.

Tak tohle můžu podpořit. Ne Bible, kterou Amerika potřebuje, ale taková, jakou si zaslouží. Nejrozšířenější text historie spojený s několika zakládajícími dokumenty národa, vládou podporovanými básněmi a textem nejhorší písně, jakou jsme kdy slyšeli, a to vše za tři Jacksony? Perfektní. Je to literární adaptace "In God We Trust" na dolarové bankovce. Je to dokonalé vystižení amerického křesťanství. Je to nevyhnutelný vrchol bílého evangelikalismu.

Je to Bible, kterou si Amerika zaslouží.

3 1
možnosti
SW

Hrnce s teplou vodou. Steaky, vodka, botasky, parfem, tak proc ne Bible? Urcite tistena nekde v Cine, dodame za 4 az 6 tydnu.

Zoufale shani penize a porad zoufale pusobi. Milionar hrajici si na miliardare.

4 0
možnosti
HP

Ještě nezkusil Tupperware.

4 0
možnosti
MB

Dodací lhůta 4-6 týdnů. To vypadá, že nakladatel chce ten malý náklad editované bible zaplatit předem. To bude dřív v base, než vydá tu editovanou bibli.

3 0
možnosti
HP

Minule prodával tenisky, dneska blbli, doufám, že příště to budou kastroly.

3 0
možnosti
MB

Podle nové analýzy utratil Donald Trump více než 100 milionů dolarů za právníky a další právní náklady spojené s různými žalobami a trestními obviněními, která proti němu byla podána.

Analýza deníku New York Times zjistila, že Trump utratil více než 100 milionů dolarů za právníky a další právní náklady spojené s různými žalobami a trestními obviněními, která proti němu byla podána. - ačkoli nic z toho neplatil ze svých vlastních peněz, ale téměř výhradně z darů získaných v rámci boje proti své volební prohře v roce 2020.

Tyto účty jsou však už vyčerpané, takže Trump se musí rozhodnout, zda si závratné právní poplatky zaplatí sám, nebo najde jiný zdroj financování. Něco mě říká, že prodejem biblí a tenisek od domu k domu své právníky neuživí.

4 0
možnosti
MB

Tak konečně dělá svou profesi. Nebýt Rusů, kteří ho vytáhli z 6 bankrotů, tak by dnes se synáčkama prodával na ulici v Manhattanu kradené faelšné Rolexky z Číny. Ať se drží svého kopyta. Několikrát prohlásil, ze za celý život nepřečetl jedinnou knihu, že to nepotřebuje a najednou je Bible jeho nejoblíbenější kniha. Donald Cirkus baví svět.

4 0
možnosti
  • Nejčtenější

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Povodně zpustošily západní Čechy. Zasahovaly vrtulníky, sesuv zastavil trať

2. června 2024  12:06,  aktualizováno  21:58

Části Česka o víkendu zasáhly bouřky provázené místy silným deštěm. Zejména na jihozápadě Čech...

„Na pracáku bývají fronty.“ O dávky už lze žádat i na poště, vyzkoušeli jsme to

4. června 2024

Premium Od pondělí si lidé v Liberci vyřídí dávky z úřadu práce na poště. Je to pilotní projekt, pokud se...

ANALÝZA: Odstrašující pád Jižní Afriky. Zemi rozebrala náčelnická společnost

4. června 2024

Premium Nelson Mandela se chudák musí obracet v hrobě. Přesně třicet let poté, co za potlesku světa...

Po Martínkovi dívka Míša. Další dítě zachraňuje v cizině drahá genová léčba

4. června 2024

Patnáctiletá Míša z Pardubicka se jako druhé české dítě se syndromem AADC dočkala nové genové...

Jste nebezpečná! A vy jen očerňujete! V duelu mezi Turkem a Nerudovou to jiskřilo

3. června 2024  22:54

Kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová se utkala v duelu v pořadu 360°...