Diskuze

Už se kácí v Trumpově lese. První z jeho poradců míří do vězení

Někdejší poradce bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa Peter Navarro v úterý jako první bývalý činitel Bílého domu nastoupil do vězení za pohrdání Kongresem. Informovala o tom stanice CNN, podle níž Navarrův trest posílí šance Kongresu vyšetřovat možné porušování zákona prezidentovými lidmi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SW

Co si Navarro navaril, to si taky sni.

Ve vezeni bude jiste myslet na Donika a doufat, ze bude omilostnen.

3 0
možnosti
HP

Trump notoricky neplatí ani honorář svým vlastním právníkům, natož aby si špinil ruce tahánim někoho z basy. Navíc ani v nejmenším nepochybuju, že Navarro přeochotně spolupracoval s vyšetřovateli ve snaze, aby vyfasoval kratší trest, takže pokud Donaldínek náhodou nebude s Navarrem sdílet celu, tak ho hodí přes palubu už jenom ze své obvyklé pomstychtivosti.

0 1
možnosti
HP

Hergot tak kde jsou všichni ti uvědomělí Trumptardi? Těšil jsem se, jak si přečtu hlubokou analýzu od pánů Suchodola a Kulíska o tom, jak je to podvod a zmanipulované, stačí se podívat na Spoustu důkazů na alternativních kanálech na Youtube. Případně jak je to zároveň součást geniálního Trumpiva plánu při partii osmnáctirozměrných šachů, a možná i nějaké nové invektivy od paní Seifert, a ono nic. Jsem zklamaný

3 1
možnosti
SW

Kulisek je vedle, tak jiste prispecha i sem. Pani Seifert ma asi nejakou dovolenou.

Kazdopadne MAGA nam vysvetli, jak se mylime a jaka je to konspirace. Kulich pak doda Horakovou a STRANU a vy jste ho videl osobne, mate dukazy a mohla bych je videt?

1 1
možnosti
JJ

J27i60ř73í 82J62í91l24e91k

19. 3. 2024 20:53

Peter Navarro. Šéf Úřadu pro strategii obchodu a výroby. "Jsem obchoďák", říká o sobě. Navarro je autorem knižní série o investování, je posedlý obchodním deficitem, obzvláště s Čínou. Tvrdí, že obchod s Čínou je "hra s nulovým součtem" a že vyhrát může jen jeden za podmínky, že druhý prohraje.

Novináři ho žádali, ať najde aspoň jednoho kolegu ekonoma, který s ním souhlasí. Uvedl Petera Moriciho, který ovšem prohlásil, že jeho tvrzení o nulové hře nemůže podpořit, protože nemá důkazy. Druhým byl Alan Tonelsson, o kterém prohlásil, že je "skvělý ekonom", který ovšem sám o sobě prohlásil, že nemá titul z ekonomie.

Jak tedy mohl Navarro dostat flek v Bílém domě? Vysvětlení je stup*dnější, než byste čekali. Kushner měl za úkol sehnat experty na Čínu. A takto se toho zhostil. Otevřel si Amazon a našel tam Navarrovy knihy. A pozval ho na schůzku. Ano, Jared hledal odporníky na Amazonu...to byl ten jeho důkladný proces. Ta kniha si vysloužila recenzi "dokumentární ekvivalent řvoucího narušeného bezdomovce" (už jen názvy jednotlivých kapitol této apokalypsy tomu napovídají) Od zahájení obchodní války uvalila Čína na USA clo ve výši 37 miliard dolarů. Co ovšem předtím tvrdil Navarro v tv, když se ho zeptali: "Bude se nám Čína mstít?" "Nevěřím tomu, že by se nám kterákoliv země chtěla mstít. Z prostého důvodu, jsme největší a nejlukrativnější trh na světě. Dobře vědí, že nás vysávají, my se jenom bráníme" Tak sebevědomý a tak mimo...

7 2
možnosti
Foto

J31i41r84i 18B77i27l77i11n96a

19. 3. 2024 19:49

Vrchni gengster jde do vezeni vetsinou az jako jeden z poslednich. Viz pripad Al Capone.

Nejspis tomu tak bude i v tomto pripade, ale lepe pozde nez nikdy. Doufejme, ze to mezitim neodnese Rusaky napadena Ukrajina.

11 6
možnosti
JM

A vedle máme článek, že Doník nemá na zaplacení pokuty, i když se holedbal, že má k dispozici stovky milionů cash. Že by zase lhal?

Donald "BINO" Trump

BINO - Billionaire in name only

15 3
možnosti
HP

Doník se vychloubá, jaké má stovky milionů, ale na pokuty zároveň žebrá u svých prosťáčků

8 2
možnosti
JN

no ono pohrdat soudem je celkem normální i v ČR. Když vidíte ty rozsudky

2 2
možnosti