Devětatřicetiletá sňatková podvodnice Bobbi Ann Finleyová

Devětatřicetiletá sňatková podvodnice Bobbi Ann Finleyová | foto: AP

Sňatková podvodnice to uměla s vojáky. Chtěla ochranu a životní úspory

  • 68
Za posledních deset let se provdala nejméně za patnáct vojáků. A zatímco některým z nich za tuto dobu porodila celkem devět dětí, všechny připravila o jejich životní úspory; stejně jako několik desítek dalších příslušníků armády USA, za něž se provdat nestihla.

Americká policie pátrá po 39leté ženě, která vydrancovala úspory nejméně čtyřiceti vojáků, přičemž používala nejméně dvě desítky různých jmen. Informoval o tom zpravodajský server The Times.

Bobbi Ann Finleyová, známá také jako Bobbi Ann Houseová, údajně získávala srdce vojáků svými schopnostmi při zpěvu karaoke, a také dojemnými příběhy o vlastním těžkém životě. Poté, co jí věnovali lásku, si sama dopomohla k obsahu jejich bankovních účtů.

Její taktikou prý bylo přesvědčit vojáka, že on a jedině on ji může zachránit. Některým z nich napovídala, že její sestru zabil sériový vrah a ona samotná otěhotněla kvůli znásilnění. Další věřili, že je rozvedenou matkou, které bývalý manžel ukradl děti.

Shad Bauers se s ní oženil po několikatýdenní známosti v roce 1994 - a podle dostupných údajů byl jejím manželem číslo dva. Po několika měsících mu po ní zbyl jen dluh ve výši 300 tisíc dolarů (asi 7,7 milionu korun) a byt, z nějž odvezla všechen nábytek. I tak ale jeho manželství trvalo déle než řada jiných.

„V pondělí jsme se vzali... a příští víkend byla pryč,“ svěřil se Shane Cheesman, voják ze základny Fort Hood v Texasu. Vojenská policie ho později informovala, že jeho „manželka“ už byla v té době vdaná za sedm dalších mužů.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video