Diskuze

Brodil se po hruď mezi zdechlinami. Jeho snímky záplav hraničily s masochismem

Asi nejvíce se proslavil snímkem zelenooké afghánské dívky. Také ale zažil téměř smrtelný pád na skály, pijavice přisáté po celém těle a dny v zaplavených ulicích po ramena ve vodě mezi uhynulými zvířaty. „Soustředil jsem se na práci tolik, že to hraničilo s masochismem,“ vzpomíná americký fotoreportér Steve McCurry na svůj pobyt v Indii v polovině osmdesátých let, kde fotografoval rozsáhlé monzunové záplavy. Jeho příběh přináší další díl seriálu Slavné fotografie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

V socialistických zemích po senzacích a polohyenizmu nebyla poptávka, neschválili by to komouši, tak se na tom nedalo zbohatnout a "proslavit".

0 5
možnosti
PN

Pak jste v Africe a mají řeči, když fotíte obyč vesnici, aby jejich fotka někde nekolovala jako té holky z Afghánistánu...docela to v těch chudých zemích rezonuje

0 5
možnosti
LM

Mě se moc nelíbí tihle senzacechtiví fotografové.

Mnozí moralizují s paparazzi, ale tohle je také podobný druh novinařiny.

Nemusím to vyhledávat.

4 22
možnosti
RM

Nemusíte to vyhledávat, ale máte potřebu se k tomu vyjadřovat. Nerozumím.

4 0
možnosti
PS

Jinak super že ta reklama na car 4 way nejde zavřít a je ukotvená takže nemáte šanci vidět celou fotku i s popiskem. Vždy jen půlku fotky buď nahoře nebo dole. Výborná práce programátora a editora.

7 0
možnosti
RC

kdyz se hejbne strankou tak vpravo se objevi bily krizek, aspon u mne

3 1
možnosti
OP

Na té titulní fotce je slavný ten úsměv pána s šicím strojem. Absolutně nerozumím jak to někomu může přijít masochistické, leda by ty fotky viděl poprvý.

2 1
možnosti
RC

pak je to vysvetleny, nemluvi o obsahu fotek ale jakym zpusobem je porizoval

12 1
možnosti