Místo blesků sebelítost. Solovjovovi klesá sledovanost, prosí o víc odběratelů

  • 50
Ruský prorežimní propagandista Vladimir Solovjov známý svými až psychotickými výpady proti Západu byl ve svém posledním pořadu pořádně zasmušilý. Stěžoval si na vytrvale padající sledovanost a prosil, aby si ho lidé odebírali. Moderátor je aktivní i v ruské státní televizi, kde má vyhrazený velký časový prostor v hlavních vysílacích časech pro své diskusní pořady.

„Prosím, přihlaste se k odběru telegramového kanálu Solovjov! Protože naše čísla stále klesají, klesají, klesají,“ postěžoval si propagandista hned zkraje pořadu Plný kontakt s Vladimirem Solovjovem na platformě Smotrim.

Solovjov do svého pořadu také tradičně zve hosty, se kterými rozebírá různá témata. V aktuálním díle si pozval údajného odborníka na americké vztahy Valentina Bogdanova. S ním propagandista Solovjov rozebíral prezidentské volby v USA. Krátce na to ale změnil téma a pochválil činy ruské armády při bojích s Ukrajinou. „Ti zmetci v Sumské oblasti dostávají od našich hochů na frak,“ prohlásil.

Solovjov pak do toho opět vmontoval, že čísla sledovanosti přesto stále klesají a svůj smutek dokáže jen těžko vyjádřit a tak znovu vyzývá ke sledování svého kanálu na síti Telegram. Takto diváky upozornil v průběhu pořadu ještě několikrát a neustále přidával na kadenci.

Solovjovovo ultimátum: Ať NATO odevzdá Rusku svoje vojenské základny v Evropě

„Přihlaste se k telegramovému kanálu Solovjov! a spousta dobrých zážitků bude s vámi,“ říká už zoufalý ruský propagandista přímo do kamery. Za to, že jeho účty na sociálních sítích nemají dost sledovanosti poté obvinil liberálně smýšlející Rusy, které nazval svými nepřáteli.

„Je pro mě obrovskou radostí, když slyším své nepřátele liberály, jak si stěžují, například Igor Girkin je prý mučen mými pořady, to je skvělé,“ dodal s úsměvem Solovjov. Girkin je nicméně považován za krajního nacionalistu. Shodou okolností nyní byl odsouzen na několik let vězení. Měsíce už strávil ve vazbě.

Putinův kritik Girkin dostal čtyři roky za výzvy k extremistické činnosti

„S nástupem válečné únavy se naplno projevuje zoufalství Vladimira Solovjova po dalších stoupencích spolu s jeho názory na americkou politiku a radostí z toho, že (ruský nacionalista Igor) Girkin je ve vězení sužován nekonečným vysíláním Solovjovových programů,“ komentovala propagandistovo nářky americká novinářka Julia Davisová, která dění v ruské televizi a na tamějších sociálních sítích pravidelně monitoruje.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video