Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

AT

kdyby byli normalni, tak jim vadi, ze je zlodej a mafian, nez ze je gay

Foto

Presne. Mne je jedno, či je homosexuál. Ale nie je mi jedno, že je Pellegríni Ficova podržtaška. Pellegríni mal funkcií ako japonská kalkulačka (minister školstva, podpredseda vlády pre investície a informatizáciu, dočasne poverený minister kultúry, predseda vlády, ...) a v žiadnej nikdy nič prospešné neurobil. Pod jeho vedením sa na informatizáciu minula miliarda EUR a výsledok je vidieť akurát tak v Chorvátsku vo forme apartmánov smeráckych funkcionárov.

JF

Pellegrini je progresivně liberální konzervatorista, který je neuvěřitelně flexibilní ve svých názorech. Ale to nevadí, dnes se politika vyprázdnila, takže lidi volí i politiky, kteří kdykoli otočí a nemají žádné pevné etické nebo jiné názorové ukotvení. Žádnou ideu za kterou by stáli. Jen vlastní prospěch.

Čaputová to řekla přesně: "Žádný prezidentský kandidát nezvýší důchody, nezlevní potraviny nebo nezaručí světový mír, protože na to nemá pravomoci. Může však zaručit ústavnost, důstojně reprezentovat zemi a vyvíjet legitimní tlak na změnu."

Pokud bude Pellegrini hlavou státu, bude Fico ten krk, který s ní bude otáčet. A to přesto že se oni nesnáší, to je prostě ukázka toho, čemu teď Slovensko čelí. Pellegrini je odsouzen do role Ficovo podržtašky, protože to mu zajistí, co chce nejvíc: politickou budoucnost.

Homosexuální prezidentský pár z přátelské země na návštěvě v Kremlu.

Tak to by měla Marije Zacharová velký problém.

MP

Takže konzervatívne žijúci Korčok s manželkou a deťmi je propagátor LGBT a "sociálny demokrat" od narodenia Pellegrini žijúci so psom, užívajúci si obrovské majetky, na ktoré si nikdy nemohol v tých funkciách zarobiť, je vzor konzervativizmu? No tak určite. Ak je to myslené tak, že sa drží sociálno demokratickej tradície ve dne lhal a v noci krad.

JV

To že niekto žije v heterosexuálnom zväzku neznamená že nemôže byť propagátor LGBT agendy. Teraz netvrdím že ním Korčok je

MD

Tak tam je úplně strašidelná ta argumentace. Volím Pelleho, protože Korčak je americký agent, nebo gay mi nevadí, ale ten druhý ano, ten LGBT propaguje:-)). Zajímalo by mě IQ těch lidí. Ale to je prostě demokracie v přímém přenosu, prostě většina je schopna rozlišit " ten mi koblihu dal, ten druhý ne". Přesto díky, že můžeme žít v tomto nedokonalém systému jako demokracie je.

Foto

"Korčok je propagátor LGBT a to už se mi nelíbí"

Keby sa ho spýtali, ako konkrétne Korčok propaguje LGBT, tak nevedel odpovedať. Toto zazlievam (zazlievam je slabé slovo) Ficovi a Pellemu, že manipulujú so starými ľuďmi. Niekto to možno považuje za ich šikovnosť, ja to považujem za morálne dno. Fico povie jednu pravdivú vec a k tomu pridá balíček klamstiev. Keď som občas začal hovoriť o slovenskej politike, tak som sa od moje 90-ročnej mamy dozvedel, že Korčok a Čapútová slúžia USA. Keď som sa spýtal, ako slúžia USA, či mi vie uviesť príklad, tak nevedela. Jej odpoveď bola, že ona politiku nesleduje. Domnievam sa, že vďaka Ficovej presvedčivej rétorike, aj keď plnej klamstiev, nevedomky nasiakla Ficove tvrdenia.

Minulú nedeľu počas obeda som urobil posledný pokus mamu presvedčiť. Skúšal som na ňu apelovať, či viac verí svojim synom, alebo karieristickému puncovanému komunistovi Ficovi a jeho podržtaške. Povedala, že jej Korčok nie je sympatický a Pellegríni hej. Tak som skúsil zmeniť taktiku, že či ako učiteľka známkovala podľa toho, či je jej žiak sympatický. Nie, známkovala podľa vedomostí. Ale Pelleho bude voliť, lebo je jej sympatický. Tak som to nechal tak, nechcel som mame zvyšovať tlak, ktorý má aj tak dosť vysoký. No a v nedeľu večer mi povedala, že o tom celom rozmýšľala. Že jej je v podstate jedno, kto bude prezidentom a ak je pre nás s bratom dôležité, aby vyhral Korčok, tak zakrúžkuje teda Korčoka. Som hrdý na svoju mamu, že o tom popremýšľala a prehodnotila svoje rozhodnutie voliť Pellegríniho. Aj keď to urobila len preto, lebo ja a brat považujeme za dôležité pre Slovensko, aby bol prezidentom Korčok a nie Pellegrini.

P84e93t64r 75Š49k89o60d97a

6. 4. 2024 20:34

Gratuluji, že se vám to povedlo

Obvykle jsou lidé v tomto věku dost tvrdohlaví.

PS

Tak být gay a cílit na část konzervativních voličů, která mu ani neumožňuje ve slovenském prostředí se normálně otevřeně přiznat, kdo bude první dámou (prvním gentlemanem), je lehce pokrytecké.

VB

Nie lehce ale tazko pokrytecke... a tym, ze svoju orientaciu taji je velmi vydieratelni... a ze fico na neho isto nieco ma.

TN

Prezidentské dent na Slovensku, stejně jako v Česku je hlavně reprezentativní funkce. Docela strašidelné je, že si někteří lidé myslí, že je Korčok pošle na Ukrajinu, a podobné nesmysly. Doufám že vyhraje rozum a ne Ficova podržtaška Pellé.

OS

Ale je to stejné jako u NÁS. Slováci, kterým vadí LGBT, volí radši gaye, než heterosexuála. Češi, kterým vadí KSČ, volili radši kariérního estébáka...

JL

J85a83n 17L39o52u38d85í76n

6. 4. 2024 19:53

A ti Češi, kterým vadí KSČ, si zvolili prezidentem kariérního komunistu.

RS

Vôbec nezáleží na jeho sexuálnej orientacii, ale na tej politickej. Klamár ako jeho Padre Fico.

  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Mají rakovinu, metastázy a nic nezabírá. Léčba je, ale pacienty by stála miliony

22. května 2024

Premium Muži s metastazující rakovinou prostaty, na kterou už nezabírá jiná léčba, se upínají k poslední...

Zvedneme minimální mzdu o tisíce, drtí predikce Zaorálek

22. května 2024

Sociální demokracie, kdysi nejsilnější strana, vypadla ze Sněmovny a teď se snaží proniknout...

Proč se malým Němcům nedaří v matematice. Ve školství nefunguje integrace

22. května 2024

Premium Vypadá to, jako by němečtí žáci najednou ztratili schopnost počítat. Podle nové studie německé...

Vyhrajte vstupenky na finále MS v hokeji. Máte jedinečnou šanci s iDNES Premium

22. května 2024

Je tady ještě jedna šance, jak získat vstupenky na finále hokejového mistrovství světa! Dvě místa v...

Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku
Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku

Jestliže vás trápí proměnlivé jarní počasí, máme pro vás tip, kam vyrazit, když počasí zrovna nepřeje. BRuNO Family Park v Brně se postará o zábavu...