Diskuze

Ruská stanice zakončila film záběry nepokojů v USA. Vyvolala pobouření

Ruská provládní televizní stanice První kanál připojila k závěru ruského kriminálního filmu Bratr 2 záběry z amerických protestů proti policejní brutalitě. Záznam vyvolal velké pobouření na ruských sociálních sítích. Stanice tvrdí, že záběry jsou z následujícího zpravodajského segmentu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LF

To mělo být uvedeno jako dokument na začátku filmu, jako bejvaly týdeníky a pobouření by na socsítích nenastalo.

2 0
možnosti
MP

Prej Ruská provládní televizní stanice. A co je ta naše Česká televize? Ta je protistátní a nebo ta ruská tv má být protistátní? Ježíši, to jsou ale kecy...

5 6
možnosti
DM

D73a83n77i26e78l 77M87a20l51y

13. 6. 2020 11:41

V tom vidim spatne i Ceskou zurnalistiku, kdybych se zameril podle tich clanku tak si budu myslet jaka je tam apokalypsa..No a podle diskuze je videt, ze si tady mysli jak hori cela USA a rabuje se vsude..vzdyt to rabovani se prakticky hned zarazilo a nove teda fakt nevznikaji..Ze by to bylo nejak plosne a horelo ctvrte? No nenechme se tahat za fusekli, USA to zvladne

3 5
možnosti
JD

Máte recht ! Někdy to vypadá, že některá česká média jakoby byla řízena z nějakého centra . O mnohých diskutérech to nemusím psát. Ti jsou po léta řízeni a placeni z několika center ležících na východ od Donu .

4 5
možnosti
TS

Třeba Churchill, kdyby se nepostavil rázně Hitlerovi, tak možná ti co dnes chtějí ničit jeho sochy tu ani nejsou.

7 0
možnosti
LS

No a přesně to, těmto údajným antirasistům nevysvětlíte p. Slámo. V tom je ta tragédie toho, co se tam dnes děje. Nejhorší na tom je, že odpovědní politici jsou zbabělci a sami se bojí to této ultralevičácké a rasistické spodině společnosti otevřeně říct. Až do takové absurdnosti dospěla "multikulti liberální společnost". Toto u nás opravdu nechci. V Británii například černoši klidně napadnou, kopou a mlátí policistu při zatýkání jednoho kriminálníka z jejich řad a pí. ministryně má největší obavu o to, aby "ultrapravičáci" nezranili policajty petkami. Je fakt ke zvracení co se tam děje.8-o

1 0
možnosti
MH

Strhávání soch, neustálé ukazování utlačovaných afroameričanů, Stále se jim za něco omlouvat a ustupovat ... Ale ale? Žeby se ze mě stal rasista? Upozorňuji, že nemám nic proti Ukrajincům,Větnamcům, Kubáncům. Ale protěžování jednoho etnika mi je silně proti srsti!

5 1
možnosti
ZK

jj,dobrý je zavřít oči a nic se neděje......dobrá metoda

6 0
možnosti
OP

Se divim ze Americani do svych filmu nedavaji nakonec misto titulku bitky mezi ruskejma a kavkazkekma gangama v Moskve, kde je 250 rasovych vrazd rocne. Nektery veci se proste nedelaji

6 1
možnosti
TN

A zbytek ruského národa si jen tiše povzdechl "Ach jo, i ti amíci si můžou svobodně demonstrovat a vyřádit se..."

5 2
možnosti
MB

A myslíte si, že v Rusku se nedemonstruje proti vládě?

https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3055872-v-rade-ruskych-mest-vysli-lide-do-ulic-pripominaji-si-nemcova-odmitaji-ale-take-zmeny

Možná vám to zkreslují ty informace o "nepovolených demonstracích".. Ale neškodilo by si uvědomit, že některé demonstrace jsou organizátory záměrně organizování jako nepovolené ..aby vznikl konflikt a došlo k nějakému zatýkání (což je vlastně cílem) ..a vám aby vznikl pocit, že v Rusku se nedá svobodně demonstrovat..

Nechci tady zastávat ruský pohled a přístup (který je přece jenom trochu odlišný) ..jen vám chci dát příležitost lépe chápat pravou podstatu některých věci..

3 2
možnosti
TB

V Rusku je protiamerická propaganda tradicí. Byl by div, kdyby nevyužili jakoukoliv příležitost, aby neukázali jak špatně se daří západním imperialistům. Je to vzkaz domácímu publiku, že můžou být rádi, že žijí v tak ideální zemi, jako je velké a silné Rusko.

5 2
možnosti
MH

Změním začátek ....V Česku je protiruská propaganda už třicet let tradicí.;-D

7 6
možnosti
MB

.."Rádio Svobodná Evropa uvádí, že ruské provládní programy využívají nepokojů, aby zkritizovaly „pokrytectví USA“..."

Nechápu. Co je na tom tak divného, nepochopitelného nebo špatného?

Vždyť to, jakým způsobem USA hlídají a kritizují dodržování lidských práv v zahraničí, jak kolem toho moralizují a zasahují do toho z pozice samozvané morální autority si o to přímo koleduje, aby někdo poukázal na jisté pokrytectví nebo "dvojí pohled".

Tak jistě, že "otloukánci" na poli lidských práv z toho musí mít určitý pocit zadostiučinění ..ale tak to prostě je ..a neškodí si připustit, že svět není jednoduše černobílý.

11 1
možnosti
Foto

P43a64v53e53l 13B22r44u53s

13. 6. 2020 9:42

ukázat realitu se nesmí.

5 5
možnosti

P82e27t39r 45Š37i76k60y

13. 6. 2020 9:48

Ale smí, jen dokážete si predstavit ze u nás televize do nějakého pěkného filmu vloží místo konce a titulků ukázky jak bijí demonstranty v Moskvě?

5 4
možnosti