Diskuze

ANALÝZA: Riziko střetu NATO – Rusko je reálné, ukázal dopad rakety do Polska

Hrozba divoké eskalace visí nad brutální ruskou invazí na Ukrajinu od samého počátku. Incident v polské vesnici Przewodów u ukrajinských hranic naznačil, že nejde o žádné přehnané strašení. Byť je to to poslední, co by aliance chtěla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Ukázal dopad ukrajinske rakety do polska :)

0 0
možnosti
IK

Mimochodem, již od 60 let jsou na oběžné dráze satelity, které umí v infra (nyní v jiném spektru) zachytit start a dráhu odpálených raket. Je zcela přesně zaznamenáno odkud byla odpáleny. Bohužel informováni jsou jen někteří. Vzhledem k reakci Bidena je to zřejmé.

Bylo to i s Iránem v nedávné době, když sestřelili civilní linku. Aby to nemohli popřít, dostali zřejmě od USA záznamy startu a zásahu letadla dvěma střelami. A následně vše veřejně přiznali a omluvili se. Mimo jiné byl nad Polskem v tu dobu AWAKS (nebo obdobný stroj), který tu dráhu střel monitoroval.

0 0
možnosti
JR

J73a44n 83R41á58ž

18. 11. 2022 11:25

Ukecaný članek o ničem. Raketa je Ukrajinská, což je fakt a jestli to byla raketa vypálena Ukrajinci proti Ruské raketě nebo se jedná o cílenou provokaci Ukrajiny s cílem zatáhnout NATO do války s Ruskem, čemuž napovídá Zeleńskeho hysterické obviňování Ruska a jeho odmítání ukrajinské odpovědnosti za tento incidentem, se nikdy nedozvíme. Takže v situaci možné hrozby širšího konfliktu vypouštět do éteru jakékoliv spekulace, je kravina.

2 3
možnosti
MP

No to je mi ale bububu. No vlastně v duchu ministryně války Černochové, p. Pospíšila, paní Němcové. Ještě že Vy ani oni o konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou nerozhodují. To by byl celoevropský masakr pro blbost pár štváčů.

0 2
možnosti
Foto

První zprávy (a svědci) hovořili o DVOU raketách. Postupem času je jedna z nich vytratila. PROČ? Jestliže je v nějakém článku či zprávě jasná nepřesnost, smrdí mi celý článek a nemusí to hned být chyba redakce! Připadá mi, že i vysocí politici to záměrně hází na jednu raketu. Přemýšlím, ale nemohu přijít na to PROČ, jaký to může mít důvod.

0 0
možnosti
LH

Nejvíc mě pobavila věta na konci - Věnujte odemčený článek přátelům...

0 0
možnosti
Foto

To si jako děláte srandu? Nebo chcete ještě více vyděsit lidi? Zamyslel bych se nad sebou...

8 2
možnosti
DK

Premium žumpa....

2 0
možnosti
Foto

Nejen PREMIUM , ale v podsatě všechen tisk. Účelem těchto děsivých zpráv je, aby si je přečetlo co nejvíce čtenářů a vydavatelství si mohla započítat obrovské procento sledovanosti. Takže bude nejen zděšená MYRKA, ale všichni!;-D;-D;-D

0 0
možnosti
LK

Vždy je dulezite rict, že článek 5 neni nějake automatické "tlačítko" k válce všech. O uplatnění článku 5 rozhoduje Severoatlantická rada, ve které každý členský stát reprezentuje jeden jeho zástupce. Rozhodnutí Rady, které předsedá generální tajemník NATO, jsou přijímána jednomyslně. Každý stát se pak může rozhodnout, zda a jak se zapoji.

0 0
možnosti
MK

Kryzánek, no comment.

2 2
možnosti