Diskuze

Pro syna odmítli krev očkovaných. Soud jim dočasně odebral rodičovská práva

Soud pro mladistvé dočasně odebral rodičovská práva italským manželům, kteří odmítli pro svého syna transfuzi krve od dárců očkovaných proti covidu-19. Dvouletý chlapec potřebuje operaci srdce a jeho život je odkládáním zákroku podle lékařů ohrožen. Souhlas s operací nyní podepíše dočasná opatrovnice dítěte, kterou je ředitelka boloňské kliniky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Nerozumím tomu, proč nemocnice nepřijala nabídku 40 dobrovolných dárců, které rodiče sehnali. Někdy si lidi na plánovanou operaci syslí dopředu svojí krev, takže selektivní dárce není problém. To už zřejmě šlo místo zájmu poacienta a nemocnice (dárci se neodmítají nikde) o ego, aby jim to natřeli.

1 0
možnosti
MK
Foto

J21i81r10i 21B15i57l16i41n12a

12. 2. 2022 12:15

Aneb - antivax fanatismus v kostce. Rv

1 1
možnosti
JM

Omezenost některých lidí je nekonečná.

3 0
možnosti
VK

to mají všichni antivaxeři problém, teď když budou potřebovat transfúzi tak dostanou krev od očkovaných, jsem zvědavej kolik jich to nerozdejchá :-)

3 0
možnosti
OH

Nevím kdo všechno je pro Vás antivaxer, ale myslím si, že naprostá většina lidí (očkovaných či neočkovaných) to vůbec nebude řešit.

0 0
možnosti
JF

Smutné, kolik lidí se zde v diskusi vyjadřuje k věci o které vůbec nic neví a ani si nepřečte pořádně článek, v němž se píše, že rodiče měli sehnáno dost neočkovaných dárců.

Jde totiž o to, že mRNA vakcíny byli vytvořeny za pomoci buněk potraceného lidského plodu (někde ze 70-tých let) a s tím má celkem problém hodně věřících křesťanů, židů ale i z jiných náboženství. (Ne nejsem věřící.)

4 9
možnosti
Foto

To je zvrácené, že si rodiče berou jako rukojmí své děti v takových případech. Radši by nechali dítě umřít, než aby dostalo krev lidí, co se nechali očkovat

0 0
možnosti
OH

Smutné je, že si nepřečtete pořádně článek, kde jasně píšou, že rodiče sehnali 40 dobrovolných dárců. Ale nemocnice odmítala dát jejich dítěti krev od specifických dárců. Naštěstí máme soudy a ty ten spor vyřešily dle platného práva.

Kdyby nemocnice souhlasila s krví od těch 40-ti dárců, tak byli spokojení rodiče (což má vliv i na dítě) a nemocnice by měla o 40 konzerv krve více.

1 0
možnosti
DR

Divná doba, kdy na rozdíl od rodičů stát lépe hájí zájmy dítěte?

3 1
možnosti
OH

Nepřijde mi, že by soud hájil zájmy dítěte o něco méně, kdyby vyhověl rodičům a dítě dostalo transfúzi od těch 40-ti dobrovolných dárců, které sehnali rodiče. Rodiče by byli spokojeni a nemocnice by měla 40 konzerv krve ve skladu. A všichni by byli vítězové.

0 0
možnosti
KJ

K78a14r46e77l 12J76a53r49o90š

10. 2. 2022 20:51

Zajímavé náboženství. A jiné očkování nevadí?

4 0
možnosti
RN

Svědci Covidovi. Nová sekta?

10 7
možnosti

P43e75t82r 18Š53i69l58h10a77n

10. 2. 2022 20:02

A na bohoslužby se slézají na náměstích v dobách, kdy je v nemocnicích nejvíc lidí na přístrojích, protože to je podle jejich kazatelů nejvhodnější doba na bohoslužby. A na klopách mají zapíchnutý špendlík, akorát nevím jakou barvu. U nás měli žlutý.

9 0
možnosti
LR

Chudák dítě, takhle hloupí rodiče, mohli ale mezi antivaxery najít vhodné dárce a svoje dítě zachránit . Příští týden jdu já očkovaná už po 104 darovat krev, Teda jestli ji někdo bude chtít.

10 1
možnosti
EK

však to se tam píše, že našli, a že je s tím vyhodili.

3 0
možnosti