Diskuze

Putin podstoupil léčbu rakoviny a hrozil mu atentát, uvádí tajné služby USA

Americké tajné služby vypracovaly zprávu, která rozebírá zdravotní stav Vladimira Putina a potvrzuje rozšířené spekulace, že podstoupil léčbu rakoviny. Ruský prezident také podle ní čelil pokusu o atentát. Američtí představitelé si ovšem chtějí zachovat rozvahu a nepodléhat neadekvátnímu optimismu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Jo a taky je mrtvý, zastupuje ho dvojnik...

1 0
možnosti
AT

;-DKdyž je někdo potentát a ještě to umí podělat,[UA] tak se nemůže ničemu divit, že mu hrozí atentát....

0 0
možnosti
Foto

A nebo je také všechno jinak... Není to zase tak dávno, kdy nás titíž zpravodajci a titíž novináři přesvědčovali, jak jde v Afghánistánu všechno podle plánu. Jen nám neřekli, že podle plánu Tálibánu. A i kdyby byl Putin už pod drnem, k čemu by nám to bylo, když je v Rusku sto milionů troubů, pro které je bůh?

1 1
možnosti
ZB

Do 30 let tu urcite nebude.

1 0
možnosti
SH

Pokud je tato informace vytvořena zpravodajci USA tak je to určitě pravda. S pozdravem sláma v kravíně přeji všem hezký víkend. ;-D

2 1
možnosti

Jj, jako zpravodajci řikali, že Rus zaútočí na UA, a nikdo tomu nevěřil, Rus tvrdil že ne, že má jen cvičení...... realita .... je jasná.

0 0
možnosti

Je třeba si to ujasnit. Má rakovinu nebo je už dva měsíce mrtvý? Jsem nějaký zmatený.

4 1
možnosti
JN

Nemá cenuu spekulovat, jestli rakovinu má, nebo nemá, prostě časem uvidíme. Nedávno se psalo, že trpí jinou vážbou nemocí, nikdo nic neví jistě.

1 0
možnosti

To i Zeman měl být dle znalců dávno v pánu, ale vypadá to, že se docela oklepal.

0 0
možnosti
AK

Já nechápu, jak je možné, že se najdou hlupáci, kteří naskočí na tyhle primitivní manipulace totálně tupých a jak je vidět všeho schopných nenovinářů, kteří si myslí, že lidi jsou totální debilové bez mozku.

Nikdo normální si přece nemůže myslet takovou hloupost, kterou vypouštějí tajně služby USA. To je tak akorát dobrě pro totálně dementní Amíky. Tohle snad žádný průměrně inteligentní Evropan neschroupne. Tedy kromě živořících novinářů-nenovinářů působicích v různých českých médiích.

Hej oslíci, příště třeba napište, že Putin už dávno není mezi námi pozemšťany, neboť asi před dvaceti lety se nechal vystřelit do vesmíru a místo něj teď funguje Gagarin, který se zase naopak z vesmíru nečekaně vrátil. Co to sakra vy lidi z iDnes hulíte za divnej martroš?

7 8
možnosti
ZH

Jestli něco nechápete, tak to je hlavně porozumění psanému textu. Nazývá se to literární gramotnost. Jinak byste nemohl napsat takový výplod stupidit.

7 3
možnosti
DM

Doufám že chcípne pomalu a v bolestech, ale zároveň je mi jasné, že smrtí toho ksindla se toho moc nezmění a bude nutné ruskou společnost prohnat stejným očistcem, jakým pošli němci po druhé světové válce.

7 4
možnosti
MM

Ničím takovým Němci, bohužel neprošli!!

1 5
možnosti
JR

Totéž se říkalo o Ukrajinci Břežněvovi, který se dožil 76 let. Takže Rus Putin má ještě dost času.

2 1
možnosti