Diskuze

Volby v USA jsou terčem hackerů z Číny, Ruska i Íránu, varuje Microsoft

Skupiny i jednotliví lidé zapojení do nadcházejících prezidentských voleb ve Spojených státech jsou v posledních týdnech terčem hackerských útoků řízených z Číny, Ruska i Íránu. Uvádí to nové prohlášení softwarového gigantu Microsoft, který údajně zaznamenává zvýšené úsilí zahraničních skupin s cílem zasáhnout do listopadových voleb.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Já tento výrok beru tak, že asi to vypadá na Trupmpovo vítězství, a tak si tamější sluníčkáři už připravují ornou půdu pro zasazení výmluv.

2 0
možnosti
JB

Cina a Rusko jsou Trumpovi nejvetsi fanousci, ale tusil bych. Zatim chybi jen ten skvely pan z Wikileaks, nebo uz konecne sedi v kriminale?

0 1
možnosti
Foto

Pane Břendo, mimo! Čína, kterou jako první od dob Nixona kritizuje Trump, vnutil ji NATO jako nepřítele a valí na ní embargo jedno za druhým, opravdu nemůže považovat Čína za přítele, na rozdíl od polokomunisty a senilního kandidáta Bidena, který by v druhém roce funkce byl vystřídán marxistkou. Trumpa ovšem nenávidí i americký kapitál mající peníze v Číně a to je velká síla. Přesto Trump vyhraje o dvacet parníků?

0 0
možnosti
OP

Nakonec, jestli hackeři zařídí, že příštím prezidentem bude Mickey Mouse, bude to prima ;-D

0 0
možnosti
MV

M11i38l55a58n 29V89o12l42e88k

11. 9. 2020 16:44

Jednoznačně největší ovlivňování amerických voleb bylo vyhlášení vítězství Hillary Clintonové irskou sázkovou společností Paddy Power tři týdny před volbami. Kupodivu to všem přišlo normální.

1 0
možnosti
Foto

Jako uz by mohli konecne nekdy popsat jak probiha takove ovplyvnovani voleb jinym statem. Vzdy sou o tom 100% predvedceny tak co tak napsat jak probiha takove ovplyvnovani a na co si davat pozor a tak.......jinak je mi jasny ze je to jenom bezduvodny obvinovani

2 0
možnosti
JH

no trebars tak, ze vysielaju propagandu a taky clovek v Texase ked cumi na Sputnik alebo Aeronet kazdy den, tak hned hlada pobocku komunistickej strany USA ;-D

2 0
možnosti
JH

nevadi, rovnake sance maju hackeri z Demokratickej strany, BLM, Antifa...

1 0
možnosti
JP

J72a35n 46P61u33l66e95c

11. 9. 2020 11:19

Já tomu věřím, cílem není podporovat jednoho, nebo druhého kandidáta, ale způsobit co největší chaos a co nejvíce štěpit společnost a poštvávat Američany proti sobě, to je přesně to, co Rusové a Číňané chtějí a potřebují.

1 0
možnosti
JV

Číňané ani ne, těm jde hlavně o ekonomický vliv a tím dosáhnout svého. Ale u rusáků to je bez pochyb. Tohle provozují už hodně desítek let. Tehdy jinak, teďkom takto, ale cíl stejný. V sedmdesátých létech to bylo třeba tzv "protiválečné hnutí", které otřásaly nejen USA, ale hlavně záladní Evropou. Založení i financování těchto skupin bylo prokázáno. I tehdy otevřenými archívy z Moskvy.

1 1
možnosti
DK

Už se vše připravuje na předpokládanou prohru Bidena ?

2 1
možnosti
PH

tak proto si trump najal spoustu právníků, aby mu umožnili v bílém domě setrvat i po prohraných volbách? např. takový lidumilský právník Yoo už mu strategii vypracoval...

0 3
možnosti
JB

J35o51s70e75f 68B84é48r

11. 9. 2020 10:01

Zajímavé je, že Rusové vždy ovlivňují volby tam, kde to nedopadlo podle očekávání. USA, Brexit, atd. Naopak tam kde vyšly volby podle přání EU- tam se o nic nepokoušeli.

4 1
možnosti
GK

Zajímavé je i to, že tak zaostalá země jako je Rusko, dokáže ovlivňovat volby v tak vyspělé zemi;-D

3 1
možnosti