Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Powell postoje českých politiků nezměnil

Po předložení amerických důkazů proti Iráku se výrazně nezměnily nejen postoje světových velmocí a OSN, ale ani českých politiků. Podle ministerstva zahraničí informace, které v Radě bezpečnosti OSN zveřejnil Colin Powell, závažně zpochybňují tvrzení Bagdádu o ukončení zbrojních programů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

uvodnik

7. 2. 2003 11:49
NA KAZDEM SPROCHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
George W. Bush a E. T. Problém se zprávami tiskových agentur je v tom, že vám vždycky zamlčí to, co vás na věci nejvíce zajímá. V odůvodnění státního rozpočtu, které předložil George W. Bush Kongresu můžete najít důkaz, že agent Mulder měl pravdu. Ano, ve vesmíru jsou mimozemšťané a americká vláda o tom ví. Samozřejmě musíte číst mezi řádky jedna z pasáží zprávy se jmenuje " Kde jsou skuteční vesmírní vetřelci? " a obsahuje větu: "Perhaps the notion that "there's something out there is closer to reality than we have imagined." (Možná ten pocit, že je skutečně "něco tam venku" je blíž realitě než jsme si představovali.) To všechno nás ve spojení s pragmaticky ověřenou pravdou, že politici nikdy pro jistotu nekladou otázky, na něž by neznali odpověď, vede jasným směrem. Mimozemšťani už jsou mezi námi. Podíváme-li se tímto prizmatem na všechny poslední události, na nepřímé důkazy o tom, že se na demolici Světového obchodního centra podílely létající talíře, na neustálé poznámky Colina Powella týkající se "nelidskosti" Saddáma Hussajna, už nám asi bude jasné, odkud vítr fouká. Ano - George W. Bush vede válku za záchranu lidstva. A nikdo si toho neváží. Zvažme tedy ještě všechna pro a proti. Přichází hodina pravdy! http://www.novinky.cz/00/21/23.html
A toto je již deváté a poslední znamení lidu Hopi: Uslyšíte o příbytku v nebesích, nad zemí, který spadne s velkým nárazem. Bude to vypadat jako modrá hvězda. Velmi záhy poté ceremonie mého lidu ustanou. Toto jsou Znamení přicházejícího velkého zničení. Svět se bude silně otřásat.Bílý muž bude bojovat s jinými lidmi v jiných zemích - s těmi, kteří vlastnili první světlo moudrosti. Zejména závěr ve mě nutně evokuje starý, neznámý a nepochopený SUMER - kolébku civilizace - ty, kteří vlastnili první světlo moudrosti... Enki, Annu a další...
0 0
možnosti

hovnival <hovnival007@hotmail.com

7. 2. 2003 21:11
Re: NA KAZDEM SPROCHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hele, uvodniku, ty jses nejakej fantasta... odkud mas tech devet veci od Hopi Indianu??? O tom jsem nikdy neslysel. Je to nesmysl.
0 0
možnosti

cesky demokrat

7. 2. 2003 2:49
Irak je nebezbeci ale Francie je podstatne horsi
 
Pokud nekdo primo a otevrene chysta valku proti Iraku jako to delaji Francouzi tak se nenuze divit ze dotycny stat nechce a ani nemuze zcela otevrene ukazat veskere sve zbrojni arzenaly a musi se pripravovat na obranu. Tomu se neni co divit. Navic linie mezi spionazi a inspekci je velice diskutabilni a v soucasne dobe mnohe aktivity pripominaji podstatne vice spionaz Francie proti Iraku nez bezpecnostni opatreni k zamezeni vyroby zbrani HN. Zde se dle meho nazoru FrancieA snazi pouze najit zaminku k otevrene agresi za podpory UN. Me to trochu pripomina situaci kdy vojska Varsavske smlouvy obsadila Ceskoslovensko. Ja si myslim ze tady jde opravdu jen a jen o ropu a americke zajmy v danem regionu. Cirak a jeho administrative je banda militantnich teroristu a Afghanistan je prikladem jak to po takove francouzke `MIROVE MISI` dopadne. Pro vetsinu afghanske populace byl bezny zivot za Talibanu bohuzel snazsi a bezpecnejsi a alespon neumirali hlady. To je nazorny priklad toho co Francie docilily - nic nez chaos, bezvladi, rabovani a vrazdeni. Jeden rezim znicily a novy nemaji motivaci nastolit.  At jde francouzka vlada k certu- a muze si vzit s sebou i par nasich ritnich horolezcu kteri se ve snaze zviditelnit snazi hlasite a bezhlave potporit vse francouzke a nehledi na dusledky jake to vyvola.
0 0
možnosti

Cizinec

7. 2. 2003 2:34
Irak je nebezbeci ale USA je podstatne horsi
Pokud nekdo primo a otevrene chysta valku proti Iraku jako to delaji USA tak se nenuze divit ze dotycny stat nechce a ani nemuze zcela otevrene ukazat veskere sve zbrojni arzenaly a musi se pripravovat na obranu. Tomu se neni co divit. Navic linie mezi spionazi a inspekci je velice diskutabilni a v soucasne dobe mnohe aktivity pripominaji podstatne vice spionaz USA proti Iraku nez bezpecnostni opatreni k zamezeni vyroby zbrani HN. Zde se dle meho nazoru USA snazi pouze najit zaminku k otevrene agresi za podpory UN. Me to trochu pripomina situaci kdy vojska Varsavske smlouvy obsadila Ceskoslovensko. Ja si myslim ze tady jde opravdu jen a jen o ropu a americke zajmy v danem regionu. Bush a jeho administrative je banda militantnich teroristu a Afghanistan je prikladem jak to po takove americke `MIROVE MISI` dopadne. Pro vetsinu afghanske populace byl bezny zivot za Talibanu bohuzel snazsi a bezpecnejsi a alespon neumirali hlady. To je nazorny priklad toho co USA docilily - nic nez chaos, bezvladi, rabovani a vrazdeni. Jeden rezim znicily a novy nemaji motivaci nastolit.  At jde americka vlada k certu- a muze si vzit s sebou i par nasich ritnich horolezcu kteri se ve snaze zviditelnit snazi hlasite a bezhlave potporit vse americke a nehledi na dusledky jake to vyvola.
0 0
možnosti

Thyronx

7. 2. 2003 0:54
Petr Havlasa a przneni dejin...a Hanka?
Hanko,kdyby Amici neprisli ze Zapadu tak je Rusko dnes az k Atlantiku a ty bys tu psala azbukou. Petr Havlasa jak koho soudis ukazujes svoje IQ a jak vidim je na urovni prznice dejin.Nevis o historii skoro nic ale umis z toho co vis udelat gulas.
0 0
možnosti

McMillan

7. 2. 2003 1:14
Re: Petr Havlasa a przneni dejin...a Hanka?
To "skoro" je strasne uslechtile, kdyz padne od odbornika Vaseho typu.
0 0
možnosti

Rudy

7. 2. 2003 0:02
Peter Havlasa je chudak..
nema co dodat !!
0 0
možnosti

Clerenc

6. 2. 2003 23:19
www.blisty.cz
http://www.blisty.cz" target="_blank" rel="nofollow"> 
..V minulém vydání jsem se zmiňoval o tom, že jeden můj glasgowský kolega, nezávislý pozorovatel, vyjádřil názor, že asi nebylo zrovna diplomatické pro vedoucí politiky tří postkomunistických zemí, ucházejících se o vstup do Evropské unie, podepsat proamerický, "antievropský" "dopis osmi", který vyjadřuje názor jen menšiny členů EU. Shodou okolností jsem v úterý dostal od jednoho německého zpravodajského týdeníku žádost, abych pro něj odpověděl na tyto otázky, "neboť - vzhledem k tomu, že 'stará Evropa' je opravdu překvapena - náš časopis musí vysvětlit německým čtenářům, proč zaujímají Češi, Poláci a Maďaři tak nekritický postoj vůči Georgi Bushovi a jeho blízkovýchodním válečným hrám":
0 0
možnosti

Júlinek šíšal

7. 2. 2003 0:34
Re: www.blisty.cz
...oni už to ve východním německu zapomněli?
0 0
možnosti

Pater Havlasa

6. 2. 2003 23:18
americani jsou prasata ale cesi taky, co nadelas
amerika je nejvetsi prase na svete.  a to je dost protoze existujou pra-narody jako cesi, ze? 
jste vsichni uplne blby, jak obvykle, pokud nechapete, ze to byla Amerika co dala cesko Hitlerovi v Mnichove, co fundovala Hitlera, co rozdelila svet v 1945 cimz zavrela cesko do klece, co koupovala (za valky!!!) vysledky testovani ruznejch medicin z koncentraku, co votocila rezimy pred deseti roky, a co vas schlamstne co nevidet.
jste hloupy voslovove, jestli nevite ze Luftwave litalo na Americkej volej az do roku 45.
jste svine, jestli vam je jedno, ze American zabijel nevinny Jugoslavce (dnes uz Srby) jen tak protoze chtel pristup ke "Caspian Oil".
jste vsichni naivni, pokud nechapete, ze amerika nikdy nevalcila za princip, svobodu, nebo proti terorismu jak se tady to vyzrany sele powell predvadi, ale striktne a vzdycky jen kuli profitu.
jste nevzdelanci, jestli nevite, ze Americani v 1917 houfne likvidovali civilisty v Rusku jak to pak naucili Nacky pozdejc.
"Blitzkrieg" vy bando nemyta je nemecka verze Americkyho terminu prevzatej Goeringem od Americky AirForce ktera po Goeringovym bratrem z Philadelphie, kterej ridil dotaci stavebniho materialu jako loziska, motory, atd do Treti Rise z Ameriky pres Brazilii, postavila celou Luftwave.
Copak nechapete, vy uslintany rozvalenci   ze Amerika (s vetsinou zapadniho kapitalu jako Windsori Anglie ten Wilhelm ve Svedsku a i zbytky Romanovcu co se zkrejvaj i ted nadale tady ve Francii) postavila z plundrovanyho nemecka vojenskou velmoc behem pouhejch 7 let???????????
nerozumite, ze ne?  nic.  jste skopovy palice.  prosedeli jste skoly na zadku a nic jste se nenaucili.  tak leda hulit travu a zvatlat par banalnich frazi anglicky s tim vasim cikanskym prizvukem.   bavi me jak vzdycky na radiu a televizi tam klofete anglicky, vy psychopati.  na co si to hrajete?  vy si ve svy naivite snad opravdu myslite, ze vam Bush za to vase zadko-lezeni neco da, jo?????    jste fakt banda trotlu, no, jen co je pravda.
placate uplny nesmysli furt dokola tady, jak ten vas rackujici starej prezident co ho ta herecka dagmar doma furt tak drela az byl z toho roztrepanej.
a dobre vam tak!!!!  meli byste dostat jeste vic pres zadek.  nic neumite a nevite.  nic si nezaslouzite.  tak co?  na smetiste EU s vama.  jen ty hezci buchty prezijou protoze je skopcaci vyvezou do bordelu ve Frankfurtu.  ten zbytek v cesku pojde a bude.  To mate za to, ze jste blby. Hlavne se, vy voslove a buzici s rozvalenejma zadkama z ceskej uslintanejch hospod, zase na tenhle muj komentar ted prilepujte a vtirejte se a disponujte vasi nudnou retorikou, vam tak typickym kanalnim sprostactvim, a jinejma zvirecima vlastnostma. individuum ktery nebudou disponovat aspon trochou inteligence neodpovidam.        
0 0
možnosti

pro"havlasa"

6. 2. 2003 23:26
Re: americani jsou prasata ale cesi taky, co nadelas
smolim ti na tvy vodpovjedi-sople 1--mi stači kouknout se na tvy IP--a vim,kerá bije...se raděj vobleč...u toho compu...
0 0
možnosti

ha ha

6. 2. 2003 22:56
na tik tak
V americe jsem žil dva roky, tam je demokracie jenom pro někoho, pokud by to tak mělo vypadat u nás-nechci!!
0 0
možnosti

Obcan ubohe Ceske Rep.

6. 2. 2003 23:05
Re: na tik tak
Ja ano  !!
0 0
možnosti

olda

6. 2. 2003 22:51
reakce parada
Zase jeden proamerickej fanatik, takovejch prorusáků jsme tu už měli ! Doufám, že se už většina národa poučila.
0 0
možnosti

Obcan ubohe Ceske Rep.

6. 2. 2003 23:08
Re: reakce parada
Oldo , lepsi americka demokracie jak jakakoli jina, zvlaste ne ta co mame zde v Cesku. 
0 0
možnosti

tik tak

6. 2. 2003 22:46
Parada
Nejlepsi je ze tady si oteviraji huby lidi kteri vdeci za svou svobodu US. Bez  nich by jste nemeli ani papir na utreni prdele - copak si nepamatujete ty fronty na sladanej, volove?
Jen houst a vetsi kapky!
0 0
možnosti

McMillan

6. 2. 2003 22:51
Re: Parada
Kdopak nam to dluzi za toletni papir? Ty, baby?
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...