Diskuze

Polsko v šoku. V centru Varšavy muž brutálně znásilnil a uškrtil Bělorusku

Úmrtí 25leté Bělorusky hýbe v posledních dnech polskou společností. Žena, kterou před zraky kolemjdoucích na konci února na ulici v centru Varšavy brutálně znásilnil muž, na následky útoku zemřela. Případ vyvolal debatu o bezpečí žen v Polsku, napsal v pondělí portál Nastojaščeje vremja. Ve středu na její památku projde Varšavou průvod. Rozhořčení nad činem vyjádřila mimo jiné vůdkyně běloruské opozice Svjatlana Cichanouská.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Na hrubý pytel hrubá záplata... tato doba, kdy se do vězení nechodí za trest, ale na převýchovu (což samozřejmě v drtivé většině nefunguje), je poměrně bizarní - lotrové se tomuto musí smát až se za břicha popadají

0 0
možnosti
HP

Bělorusko je s námi, takže zločinec nebude nikdy vydán spravedlnosti. Bohužel.

0 21
možnosti
LM
HP

Bělorusko je s námi proti Rusku, takže zločin na bělorusce ve Varšavě je vlastně cajk? Nebude zveřejněna národnost toho vraha? No to si ty slavná EU moc důvěry nezasloužíš, když chráníš vrahy.

2 22
možnosti
JK

Nemáte v hlavě trochu guláš?

21 1
možnosti
DJ

V Polsku je to samý křesťan a nikdo nepomohl, to je ta jejich láska k bližnímu svému.

4 9
možnosti
SM

Tak nějak nevím, jestli šlo útočníkovi primárně o to, že to byla běloruska, navrhovatelka čepic, nebo hnědovláska. Spíš to vidím na nezvládnuté libido. Politiku bych do toho netahal, ale flastr by mu měli přišít pořádný, aby si takové choutky přïště setsakramentsky rozmyslel.

12 1
možnosti
JH

J81a20n 83H85l42a87d82k78ý

4. 3. 2024 21:32

Tato chyba se opakuje stále. Znásilnění není způsobeno nezvladnutim libida. Znásilnění je projevem moci nad obětí, tato moc vede k sexuálnímu vzrušení. Není to tak že by městě chodil nadzenec a potřeboval se ukojit. U znásilnění je primárním spouštěčem touha mít nad druhou osobou moc a tuto osobu ponížit.

15 5
možnosti
RM

Tak o oběti víme: národnost, věk, barvu očí a na co měla talent. O útočníkovi jako obvykle nic. O útočníkovi nic. Proč chráníte agresory a ne oběti?

40 0
možnosti
HP

Protože ještě nebyl odsouzen (což samozřejmě bude, ale ještě to neproběhlo) a tudíž je zatím ještě nevinný.

4 0
možnosti
JK

J92o47s59e55f 64K62r84a35l

4. 3. 2024 20:05

Tak si to shrnu. Stal se čin vedený někým, který se na to připravil s předpokladem nebýt nikdy dopaden, proti tomu se těžko bojuje, jen prevencí se nikdy nedostat ve špatnou dobu na špatné místo. Lidi ve velkých městech už jsou na jakoukoliv pomoc apatičtí, za každým rohem jsou podivná individua a nevíte kdo vám tam ublíží. Hned se toho chytla nezistovka a udělala hurá akci do ulic.

7 11
možnosti
OP

Ta poslední věta svědčí o vaší ubohosti.

7 4
možnosti
JB

J47a75n 44B23u13r87i34a68n

4. 3. 2024 19:51

Tak tohle je už celkem síla.

Jakmile si tohle pachatelé dovolí v klidu na veřejnosti a za bílého dne, měl by být povolen odstřel...

9 0
možnosti
ID

Kdyby ten utok prezila a otehotnela, tak by ji podle polskych zakonu odmitli potrat, ze?

25 3
možnosti
MK

Ano. Ultrakonzervativní Polsko se za vlády PIS vrátilo do středověku...

19 2
možnosti