Zavražděný 32letý Oleg Sviridov, v jehož mobilu se našly záběry ze sexuálního...

Zavražděný 32letý Oleg Sviridov, v jehož mobilu se našly záběry ze sexuálního zneužívání dětí. | foto: Profimedia.cz

Pomstil svou malou dceru. Pedofila přinutil si vykopat vlastní hrob

  • 703
Byli to velcí kamarádi. Do chvíle než jeden zjistil o druhém, že mu sexuálně zneužívá nezletilou dceru. Rozlícený otec muže, který si videozáznamy i se svými dalšími oběťmi uchovával v mobilním telefonu, zavraždil. O případu, který ruskou Samarskou oblastí rezonuje celé září, vyplouvají na povrch další skutečnosti.

Vše začalo během jedné z mnoha společných akcí. Čtyřiatřicetiletý dělník z továrny na raketové motory Vjačeslav M. popíjel se svým o dva roky mladším kamarádem Olegem Sviridovem.

Náhodou pak ve Sviridovově telefonu zahlédl šokující záběry,  jak jeho kamarád, jak pak svědčil na policii, znásilňuje jeho osmiletou dceru.

Mobil obsahoval ještě další videa ukazující, že Sviridov znásilňoval nebo jinak sexuálně zneužíval další dvě místní dívky ve věku šest a 11 let.

Otec se záběry Sviridova ihned konfrontoval. Obviněný se dal na útěk. Vjačeslav M. následně vše nahlásil na policii, která po Sviridovovi, který byl navíc kmotrem osmileté dívky, začala pátrat.

Vesničané mstiteli fandí

Rozlícený otec však Sviridova dostihl dřív. Jak nově sdělují ruská média, donutil ho k tomu, aby si v lese vykopal vlastní hrob. A pak jej pobodal. Policii vrah však tvrdil, že Sviridov se nabodl sám, když při hádce či rvačce „zakopl o nůž“.

Ukrajinec mořil dítě hlady jak v koncentráku. Myslel si, že je nevlastní

Obyvatelé vesnice jsou na Vjačeslavově straně. Požadují, aby nebyl obviněn z vraždy. Skládají se také na jeho obhajobu u soudu.

„Není to vrah – chránil svou dceru a také naše děti,“ uvedl jeden z místních lidí. „Všichni jsou na jeho straně,“ dodal.

„Pokud zločin prokázaly videozáznamy, pak co učinil otec dívky špatně?“ ptají se jiní.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video