Diskuze

Další padák z New York Times. Jak sviští gilotina politické korektnosti

Gilotina politické korektnosti právě ukončila kariéru hvězdného reportéra New York Times, jehož redakce vyvrhla, přestože ho před měsícem navrhla na Pulitzerovu cenu. Novinář dojel na „ošklivé slovo“. Zeptali se ho, zda vyloučit spolužačku, která jako dítě řekla ve videu slovo negr. On na to: A v jakém kontextu to řekla? To stačilo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Politická korektnost= cenzura a horší než za komoušů, oni si tam taky levičáckého komunistu teď i zvolili .

Protože kdo jiný než černoch vymyslel žárovku 樂, to že 17% černochů se podílí na 49% procentech těžkých zločinů už ten senilní stařec opomene zmínit .

Prostě, teď když se řekne pravda nebo statistika, tak je to rasismus tohle fanatické nesmyslné obhajování a zvýhodňovaní menšiny bude jednou větší problém než corona, dělá díky tomu “rasisty” z lidí co by jinak nikdy takhle neuvažovali. Lidi se mají soudit podle chování a ne podle barvy kůže, to že je problematická zrovna tahle skupina je jiná věc .

0 0
možnosti

V nadpise se píše padák, v článku se píše o rezignaci. Takové Vodičkovské.

0 0
možnosti
JM

Tak zajisté rezignace následovala hned po tom co "pochopil" svůj omyl a byla mu nabídnuta jako východisko místo vykopnutí... Na podstatě věci to nic nemění. Nebál bych se tvrdit, že vedení redakce jednalo pod tlakem "progresivní úderky" z řad svých zaměstnanců, která hraje roli jakýchsi novodobých odborů nebo "stranických závodních výborů"...

2 0
možnosti
JZ

J81a39n 76Z65a28j35a38c

11. 2. 2021 18:59

NEGR

NEGRNEGRNEGR

N E G R

DINDU NUFFIN

1 0
možnosti

Proč se fašismu říká korektnost !?

3 0
možnosti
JN

J74i72ř15í 59N27o27v32á14k

10. 2. 2021 19:10

V USA převzali moc komunisté a spustili svůj únor 48. Ale pozor, revoluce požírá své děti.

1 0
možnosti
JP

Takže negroidná rasa už neexistuje?

1 0
možnosti
PP

P27e13t79r 84P45á12l55k68a

10. 2. 2021 14:33

pane Vodičko, kromě "studentů" píšete o "redaktorce s Pullitzerem", která chce pana McNeilla vyšetřovat.

Pokud má jméno pan McNeill, ta redaktorka jméno nemá? Dokud budou mít jména jen domnělí viníci vyhazovaní z práce a ta banda novodobých čarodějek ze Salemu budou jen "oni", "progresivisté", nebo "liberálové" a nebudou pojmenovaní konkrétní zmetci, nic se nezmění a dál budou anonymně ničit lidem životy.

3 0
možnosti
PH

v polsku státostrana pis nechala vyhodit ze své veřejnoprávní televize hlasatelku předpovědi počasí, protože měla odznáčekproti protiústavnímu zákonu o potratech...v maďarsku žádného novináře vyhazovat už nemusí, tam už všichni zbabišovatěli a píší jen v zájmu státostrany fidesz a vzájmu fašisty orbána..slovinsko je na stejné cestě jako maďarsko...

0 8
možnosti
SM

Takže vlastně zorbánovatěli .... ;-)

0 0
možnosti
AH

To jsou 50tá léta jako vyšitá. Jestli to takhle půjde dál, tak to spěje k rudému teroru jako v Rusku za Stalina. Nelíbíš se mi, nabonzuju tě a vlna tě smete. Akorát v Rusku pak revoluční šílenství sežralo i mnohé revolucionáře.

6 0
možnosti
Foto

A přitom černoši dali světu žárovku.

9 1
možnosti
PH

Někdo je viděl, když jí brali;)?

0 0
možnosti