Diskuze

Němečtí policisté jezdí tankovat do Polska

Kdo šetří, má za tři. To si zřejmě uvědomují policisté z východoněmeckého Frankfurtu nad Odrou. Rozhodli se tedy neplatit za stále dražší německý benzin a jezdí raději tankovat do Polska. Koneckonců to k levnějším sousedům mají přes řeku co by kamenem dohodil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pinkshadow

13. 5. 2004 18:21
islám
...Kamil mi říkal, že začátek tohoto století bude ve znamení střetu západní civilizace s islámem ...střet byl dost zjevný už po 11. září 2001 ...nelze popřít, že terorismus z islámu vychází, na něj se odvolává a v jeho učení nalézá potvrzení své krvavé praxe ...při pohledu na košilaté davy, žádající prokletí a smrt pro všechno západní tomu nelze rozumět ...čím jsme je, my nevěřící, tolik popudili? ...a proč jsme nepopudili příslušníky jiných věr a životních způsobů, lišících se od našeho možná ještě víc? ...hmm...
0 0
možnosti

pinguinone

14. 5. 2004 8:05
Re:
..vylepovac plagatu ?
0 0
možnosti

pinguinone

13. 5. 2004 12:40
..a delaji
..dobre !
0 0
možnosti

paja2000

13. 5. 2004 13:32
Re:
tak to asi ekonomicky vzdelani a nebo minimalni rozhled nebudes mit, kdyz napises takovou kravinu, ze? Jde o to, ze velkou cast ceny u benzinu tvori spotrebni dan, ktera pripradne statu. Jelikoz policie je statni zamestnanec, tudiz placena ze statnich penez, takze fakticka cena pro policii je cena bez spotrebni dane a dane z pridane hodnoty, coz muze byt tak polovina regulerni ceny!!!
0 0
možnosti