JM

no a pak se ale třeste, jestli, když jedete po německé dálnici a nemáte správnou barvu reflexní vesty..to si vás vyberou a vychutnají

DP

Takze kvuli migracni problematice by se asi podle vas nemely konat dopravni kontroly? Tak jste to myslel?

DK

Police činy tají, novináři omlouvají a neziskovy pomáhají právně hledat kličky.

To je ještě více nechutné, než to co dělají migranti. Ti se jim pouze vysmívají, když vidí co je to za slabou zemi.

Foto

Vypovídat někoho jen kvůli pár záznamům v rejstříku. No tak. To chce letákovou kampaň a víkendové kurzy integrace.

PP

Evropa bezpečná....možná před 40ti lety. Je nechutné jak neziskové organizace zabraňují deportacím kriminálních živlů. Hlavně že mají v Německu Istanbulskou úmluvu, to těm znásilněným ženám migranty určitě pomůže...

LB

Mírnými prostředky ten problém už vyřešit nelze a na nemírné prostředky nemá změkčilá západní Evropa koule. Takže se nechá terorizovat menšinou kvůli vlastní hlouposti. Když to vedle sebe vidíme a přesto si zvolíme vládu s lidmi jako je Fiala a Rakušan, přestávám věřit v to, že člověk je inteligentní tvor.

LS

a prozradíte komu to jako hodit? Andrejovi? Japoncovi?

MU

To se bude dít do doby než pohár trpělivosti přeteče, původní obyvatelstvo se naštve, zjistí si jména lidí stojící za nevládními organizacemi provozující převoznictví vetřelců, nebo těch které jim pomáhají vyhnout se deportaci a potom nastane mazec.

LS

původní obyvatelstvo se nanaštve, sestává téměř výhradně z býložravců (mentálně vzato). A to platí i pro tuzemskou mládež.

SB

Já bych řekl, že celý ten nadpis je zcestný a celý ten článek je o něčem, co v reálu vůbec neexistuje. .

Imigranti přeci žádné závažné trestné činy nepáchají, protože od jisté ještě nedávno vysoce postavené německé političky víme, že to Němci zvládají a zvládnou.

SB

Rusko nám buší na vrata, ale nikoli jako někdo, kdo klepe, aby pan domácí o něm věděl a pustil ho dobrovolně dovnitř, nýbrž buší přímo beranidlem, aby se k nám vnutil proti naší vůli, ale my (západní svět) musíme řešit takovéhle vnitřní megaproblémy a nemůžeme svou pozornost zaměřit a své finanční prostředky orientovat na obranu před tím Ruskem.

Putin si musí spokojeností mnout ruce.