Larry Flynt versus republikáni: první "pokrytec" už byl odhalen

W a s h i n g t o n, P r a h a - Pornografický vydavatel Larry Flynt vytáhl včera z rukávu první ze špinavých tajemství, údajně usvědčujících z pokrytectví republikánské politiky, kteří dovedli prezidenta Clintona kvůli sexuálnímu skandálu až k im-peachmentu. První kořistí vydavatele časopisu Hustler a samozvaného obhájce práva na svobodu slova Flynta se stal kongresman Bob Barr a republikánský Washington se bojí, kdo další přijde na řadu.
Flynt řekl, že má k dispozici ještě jedenáct jmen poslanců, kteří tají sexuální prohřešky, avšak navenek se tváří jako počestní strážci veřejné morálky.
Bob Barr, jeden z nejrozhořčenějších kritiků Clintona v aféře Lewinská a odpůrce potratů, byl Flyntem odhalen jako člověk, který sám donutil svoji ženu k potratu. Barr to popřel, ale Flynt má k dispozici prohlášení jeho bývalé ženy.
Obvinění Barra však má být jen "prvním výstřelem", Flynt řekl na tiskové konferenci, že má v záloze významnější jména včetně "jedné opravdu velké ryby".
Flynt, hrdina filmu Miloše Formana Lid versus Larry Flynt, před časem prostřednictvím inzerátu v listu The Wa-shington Post nabídl všem, kdo poskytnou průkazné svědectví o nevěře či jiných prohřešcích republikánů proti mravopočest-nosti, odměnu ve výši "až do jednoho milionu".
"Budu pokračovat v odhalování licoměrnosti těch, kdo veřejně obviňují Clintona a sami zakrývají svá vlastní morální selhání," řekl před časem Flynt.
Inzerát byl brán pouze jako výstřelek - až do chvíle, kdy republikánský zákonodárce a budoucí předseda Sněmovny reprezentantů Bob Livingston rezignoval, když zjistil, že Flynt se chystá zveřejnit fakta o jeho nevěře.
Livingston navíc vše přiznal, a tím dodal již dopředu dalším Flyntovým odhalením věrohodnost.
Flynt řekl, že po zveřejnění inzerátu jej zaplavily tisíce odpovědí, z nichž jeho tým nakonec vybral osmačtyřicet nejslibnějších.
Dvanáct z nich poskytuje podle Flynta dostatečné důkazy o utajovaných kapitolkách ze života politiků.
Flynt řekl, že sice nemá žádné fotografie, na druhé straně však vlastní zvukové nahrávky, které mu poskytly milenky ctihodných mužů ve veřejných funkcích. Mezi nimi jsou i nahrávky telefonického sexu.
Flynt rovněž řekl, že jeho důkazy usvědčují některé politiky ze lhaní při rozvodovém řízení, kde popírali nevěru.

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video