Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

Rodinná, ne politická záležitost, prohlásil Biden. Veřejně přiznal sedmé vnouče

Americký prezident Joe Biden v pátek poprvé veřejně přiznal své sedmé vnouče. Jde o dceru jeho syna Huntera, která se narodila v roce 2018 a jejíž matkou je Lunden Robertsová z Arkansasu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Fanaticti pravicovi panbickari by nelegitimni vnucku oznacili po svem zvyku za basta*da, nebo v nejlepsim pripade za levobocka.

Pred prezidentem Bidenem patri smeknout!

1 2
možnosti

Jirko, Bidenova vnučka je beze vší pochybnosti naprosto legitimní, což potvrdil i test DNA, že jejím otcem je Hunter. Jak vidno, nerozumíš slovu "legitimita", které se i v češtině běžně používá.

Už jsem ti v této diskuzi dal odkaz na českou Wikipedii, která význam tohoto slova vysvětluje, ale zřejmě jsi zapomněl už i česky. Ale to zkusím ještě jednou: https://cs.wikipedia.org/wiki/Legitimita

1 0
možnosti

J61a58n 91K43u97l21í94s13e87k

29. 7. 2023 22:40

No to je bomba! Teď jsem zvědav, co bude o Vánocích, jestli pověsí Bidenovi na krb sedm punčošek a jestli malá Navy bude pozvaná do Bílého domu a dostane od dědečka a babičky nějaký ten dárek.

Musím ale připomenout další opravdu ostudné záležitosti s chudákem Navy, dcerou Huntera Bidena, který ji počal s prostitutkou.

Připomenu, že Navy je člověk, je to dítě a zrovna tak její matka Lunden Roberts je člověk také z masa a kostí, která Navy vychovává a stará se o ni. Dále, otec Navy je opravdu a nezpochybnitelně podle testu DNA Hunter Biden.

V západní společnosti už to tak bývá, že otec je vždy povinen se o dítě starat a když nežije s matkou, platit povinně výživné úměrné jeho příjmům a společenskému postavení.

Hunter Biden platí na malou Navy pouhých pět tisíc dolarů měsíčně, protože on vysoudil, že si více dovolit nemůže. Rovněž Hunterovi právníci dokázali zařídit, aby ji bylo odejmuto příjmení Biden i když podle zákona ji toto příjmení plně náleží.

Jelikož právníci byli zaplaceni ne Hunterem, který na právníky nemá, účty tedy zaplatili prarodiče, jelikož ti na to mají. Určitě z prezidentského a učitelského platu desetitisíce dolarů za právníky pro jejich syna si mohou dovolit. Nebo je zaplatili z rodinných úspor?

Asi jo. Podle posledních údajů rodinný majetek Jill a Joe Bidenových je v hodnotě 55 milionů dolarů včetně zahraničních účtů. Zahraničních účtů? Na co mají Bidenovi zahraniční účty? S čím oni obchodují?

Bidenovi vlastní jistý počet firem, ale žádné zaměstnance a žádné kanceláře. Firmy nevykazují žádné příjmy v milionových částkách. Pouze Hunter začal prodávat obrazy za statisíce a miliony dolarů, ale ne dříve než před třemi lety, když už Navy byla na světě.

Jak tedy mohli našetřit i za 50 let Joe Bidena v politice takové prachy? Doktorka Jill rozhodně také nikdy neměla valný plat.

Takže vnučka dostává měsíčně pouhých 5 tisíc výživného. Není to ostuda? Zvláště když otec je světový malíř obrazů a dědeček prezidentem jediné světové velmoci, že ano...

4 4
možnosti

Souhlas, jen pár oprav. Bidenovi právníci nestojí desetitisíce, ale statisíce dolarů, to za prvé, a za druhé, Biden měl a má co prodávat. Přístup a vliv. Jinak perfect.

4 2
možnosti

Je to rodinna, ne politicka zalezitost, ma pravdu. Je to take jiste bolestiva zalezitost, kdyz si synacek upletl dite s takovou zenskou.

4 4
možnosti

J32a30n 74K64u12l98í28s40e21k

29. 7. 2023 21:21

Je to také politická záležitost, protože takhle celý svět vidí, co to vládne jediné světové velmoci za sebranku.

Jedno a ani druhé se nevylučuje...

4 6
možnosti
Foto

J65i63r20i 33B18i87l91i82n78a

29. 7. 2023 19:41

Specielne pro pani Seifert s jejimi potizemi porozumet statusu vnucky prezidenta Bidena. Na pozadani rad prelozim:

-----------------------------------------

Legitimacy, in traditional Western common law, is the status of a child born to parents who are legally married to each other, and of a child conceived before the parents obtain a legal divorce.

4 2
možnosti

A toto speciálně pro pana Bilinu.

What makes a child legitimate?

Legitimated Child. Legitimation means “placing a child born out of wedlock in the same legal position as a child born in wedlock.” Legitimation is a legal concept that generally refers to father-child relationships.

What is proof of legitimation of a child?

If the child is born in wedlock the parent need only prove that the familial parent/child relationship is legitimate. The parent/child relationship can be proven through the presentation of the child's birth certificate, medical or school records, or a paternity test.

3 4
možnosti

Ono Bidenovi vlastně nic jiného nezbylo, jelikož reportéři se dnes a denně vyptávali na důvody, proč mluví o 6 vnucích a vnučkách , když jich je sedm. Hunter za žádnou cenu nechtěl uznat otcovství dítěte, které měl se stripterkou, avšak DNA ho usvědčilo. Pak se soudil o alimenty, prý je chudobný a nemůže platit 25 tisíc dolarů měsíčně tak se soudce nad chudákem slitoval a snížil alimenty na 5 tisíc. Další soud požádal, aby jeho dcerka nemohla mít příjmení Biden, čemuž bylo vyhověno. Přitom je známo, že ukrývá miliony které získal prodáváním vlivu otce coby VP, údajně existují offshore účty kde Biden a jeho mnohočlenná rodina utajují 50 milionů dolarů. Před soudem v pondělí Hunter přiznal

příjem dalších 644 000 dolarů, jeho malířské výtvory mu přináší, od tajných kupců statisíce dolarů, ve státě Delaware stále má licenci praktikovat jako právník, což samo o sobě je paradoxem. Jakýkoliv jiný advokát s drogovým profilem a vyšetřovaný soudem, by měl licenci alespoň pozastavenou.

Celé 4 roky Bidenova rodina odmítala uznat legitimitu tohoto dítěte, nyní, když to media pořádně rozdmýchala se najednou rozhodli, že tedy to dítě uznají jeko legitimní. Vše jen pro veřejnou optiku, nic jiného. A saga vyšetřování pokračuje, v ponděli bude svědčit Hunterův druhý business partner Devon Archer, který se už 2 měsíce ukrývá, jelikož je jeho rodině i jemu vyhrožováno likvidací. Co asi Archer prozradí? Skoro každým dnem se objevují nové a nové bomby takže Bidenova administrativa musí upoutávat pozornost jiným způsobem. Obviňovat Trumpa s dalších vymyšleních "zločiný" alespoň 2x týdně. Včera Trump prohlásil, že se nedá zastrašit a bude kandidovat i když ho uvězní. Zoufalost Demokratů dosahuje bodu varu.

5 5
možnosti
Foto

J70i59r38i 41B82i93l78i95n40a

29. 7. 2023 17:14

Politicka zalezitost by to byla, kdyby pan prezident sveril synkovi nejakou pozici v Bilem dome. Ale Joe ma narozdil od sveho predchudce rozum a neudelal to.

Otazkou je, zda ma i nelegitimni vnucce venovat stejnou pozornost jako ostatnim sesti vnoucatum. Panbickarsti Trumpisti by mohli jecet jeste vic...

3 2
možnosti

Vnučka není nelegitimní, DNA potvrdilo Hunterovo otcovství. Nelegitimní jsou ilegálové, přecházející hranici bez svolení ke vstupu do USA. Pletete si pojmy.

3 6
možnosti
Foto

Vypečený chlapík, ten Hunter. Dědek se zachoval pod nátlakem veřejnosti správně..

1 0
možnosti
Foto

P24e62t31r 61K11o17u22ř13i77l

29. 7. 2023 14:51

Bidetova rodina, vzor ctnosti

5 5
možnosti

V20í23t 12K37u21č96e32r37a

29. 7. 2023 14:36

Povedenej ten jeho synek - drogy, striptérky, finanční machinace...

5 2
možnosti
Foto

Jen at nese zodpovednost. Prisel sice o matku, o batra, fotr exponovana osoba, to se asi do drog a prusvihu pada snadno - to ho samozrejme neomlouva! Ale dokud nedrzi nejakou politickou funkci, je do toho zbytecne michat politiku.

2 2
možnosti
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Přispěli straníci i známí miliardáři. Kdo dává politikům peníze na kampaň

16. května 2024

Premium Eurovolby se blíží a na sítích, v ulicích i debatách právě vrcholí boj o hlasy voličů. MF DNES se...

Honzu jsem neschovával, říká o partnerovi ředitel ČT Jan Souček

16. května 2024

Je brněnský patriot, ale když se stal generálním ředitelem České televize, musel se Jan Souček (49)...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Mluvit se bude o jednotě i Ukrajině. Putin přiletěl do Číny na státní návštěvu

15. května 2024  22:42

Ruský prezident Vladimir Putin přiletěl do Číny na státní návštěvu. Sejde se mimo jiné se svým...