šunka

šunka | foto: MAFRA

Prodavačka denně osm let ujídala v práci šunku, obchod to stálo 200 tisíc

  • 76
Tato žena za pultem se americkému řetězci s lahůdkami opravdu nevyplatila. Šerif okrsku Tuscarawas ve státě Ohio vznesl obvinění proti prodavačce z místního obchodu, která svému zaměstnavateli způsobila škodu v celkové výši přes 9 200 dolarů (cca 200 tisíc korun). Suma je vyčíslena za posledních osm let, kdy v obchodě denně ujídala delikátní šunku.

Manažerovi obchodu z amerického Bolivaru nedaleko Clevelandu poslední roky stále neseděla čísla v účetnictví a logicky proto podezříval ze ztrát své zaměstnance. A nakonec vypátral poněkud bizarní odhalení. 

Jedna z prodavaček si denně pochutnávala na třech až pěti plátcích delikátní šunky, aniž by za ni ovšem platila. A protože to dovedla skrývat po dobu osmi let, narostla ztráta obchodu do velkých rozměrů. 

O případu informoval list New York Post. Detaily o obviněné sice nesdělil, zato napsal, že kromě šunky si tato nezbedná zaměstnankyně občas zadarmo pochutnala i na místních salámech.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video