ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Japonský Casanova miloval dárky, podváděl kvůli tomu nejméně 35 žen

  • 18
Aby získal stálý příliv narozeninových dárků, pozvedl devětatřicetiletý Japonec randění na vyšší úroveň. Chodil zároveň s asi pětatřiceti ženami, kterým lhal o svém datu narození. Dostal od nich dárky v celkové hodnotě sto tisíc jenů, v přepočtu téměř dvacet tisíc korun. Podvedené ženy však na jeho záludnou taktiku přišly a nevěrník skončil v rukou policie.

Devětatřicetiletého Takašiho Miyagawu zatkla japonská policie pro údajný podvod desítek žen. Souběžně měl randit s nejméně pětatřiceti ženami, každé přitom tvrdil, že vztah bere velmi vážně a že s ní chce strávit zbytek života.

Japonský „Casanova“ ženám lhal o svém datu narození, aby si zajistil pravidelný přísun narozeninových dárků. Sedmačtyřicetiletá žena si údajně myslela, že má narozeniny 22. února. Jiná podvedená ve věku čtyřicet let uvedla, že jí Miyagawa řekl, že má narozeniny v červenci, zatímco další podvedená věřila, že jeho narozeniny jsou v dubnu. Miyagawa se přitom podle médií narodil 13. listopadu.

Partnerky mu věnovaly dárky v celkové hodnotě přibližně sto tisíc jenů, téměř dvacet tisíc korun. Šlo například o elektroniku, oblečení či peníze.

Na podvod však ženy přišly, spojily se a nevěrníka nahlásily místní policii. Policisté hledají další ženy, které se mohly stát oběťmi Japoncova rozsáhlého podvodu.

Fotografie zveřejněné portálem MBS News ukazují Miyagawu s několika různými ženami v restauracích a v parku. Na jednom snímku lze vidět dva malé dortíky se zprávou „Happy Birthday“, tedy „Všechno nejlepší k narozeninám“.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video