Diskuze

Kalhotky pro premiéra. Francouzské ženy protestují proti zavřeným obchodům

Francouzský premiér Jean Castex v posledních dnech dostává neobvyklou poštu. Obálky s dámskými kalhotkami. Ty mu posílají obchodnice se spodním prádlem a vyzývají k tomu i své klientky, jež si kvůli lockdownu nemají kde nakoupit. Protestem poukazují na fakt, že vláda neřadí prádlo mezi nezbytné zboží a jejich byznys tak na rozdíl třeba od květinářství krachuje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Na nejmenované stanici dnes říkali, že teď by mu mohli mužský posílat jetý trenky. To by snad mohlo pomoci.

0 0
možnosti
JH

Tak nevím, ale nedokazují tím spíš to, že těch kalhotek mají dostatek? Kdyby jich měly nedostatek, tak by je neposílaly premiérovi. Pokud mu tedy neposílají staré roztrhané, což ale podle fotek moc nevypadá.

1 0
možnosti
MK

Samozřejmě že jich mají obchodnice dostatek, už měsíce se jim hromadí v obchodech.

2 0
možnosti
MK

Tak nejen u nás jsou neužiteční političtí trubci. Jediné epidemiologické kriterium by mělo být těch15 m2 na zákazníka za dodržení určitých hygienických podmínek bez ohledu jedná li se o moloobchod nebo nákupní centrum. Kamarád, hodinář,zlatník má půl roku zavřeno přestože u něj nakupovali jednotlivci, max pár vybírající si snubní prstýnky.Tady prostě logika pláče.:-/

5 0
možnosti
RD

Toto už mě vážně štve, s těma hadrama. To má doma každý jedny trenky, jedny ponožky, jedno tričko? To přece ani není možné. Já tomu prostě nevěřím.

3 3
možnosti
MK

To určitě ne ale po roce, tedy zatím víc než půlroce si lidi fakt potřebují něco nakoupit, nakupuješ sám něco do "foroty",

2 1
možnosti

Na ostro je to už ve Francii zakázaný? Že by kvůli me too...

0 0
možnosti
PP

P52e85t55r 24P75l16o25t

25. 4. 2021 11:27

Kalhotky pro zameckou pani.

0 0
možnosti

by je mohl nazpět zájemkyním prodávat :-D

0 0
možnosti
VV

no je pravda, že ty kytky jsem nechápal nikdy...

5 0
možnosti
PT

Ty proste neuskladnite, jako kdybyste zakazal pecivo, maso, ovoce.

0 0
možnosti
MP

Čím dál více se ukazuje, že tyto nařízení, omezení a lockdowny jsou absolutně k ničemu, funguje promoření, nebo očkování u nás je to spíše promoření.

4 2
možnosti
JP

Nejlepe funguje dusledne uzavreni hranic hned na pocatku pandemie a povinna 14 denni karantena pro vsechny, kteri do zeme prijizdeji. Jenze k tomu nemela vlada odvahu, to by nekdo prisel o chlastaci dovolenou v Chorvatsku.

3 3
možnosti
RD

Pani premierova si mne ruce....

2 1
možnosti