Diskuze

Švédské město překvapil vykoupený koncert školáků. Radní podezírají AI

Švédské město Kungälv uspořádalo vánoční koncert místních školáků a nazvalo ho Jul och Kul, což ve švédštině znamená Vánoce a radost. Všechny lístky se vyprodaly během pár hodin a rodiče účinkujících si stěžovali, že vstupenky už jsou nedostupné. Záhy se zjistilo, že většinu skoupili fanoušci francouzského rappera, který vystupuje pod uměleckým jménem Jul.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Vidíte a naše dezolé scéna už šíří zprávy o tom, že lístky na koncert záměrně vykoupila Amnesty International, ty pak rozdala uprchlíkům, aby tak Švédům společně zkazili Vánoce...kolegovi už něco takového přistálo právě teď do e-mailu...

0 0
možnosti
Foto

Se mi líbí, jak se na "AI" dá hodit i celkem standardní dlouholeté chování vyhledávačů. To je fakt překvápko, že slova "koncert" a "jméno interpreta" ukáže vyhledávač jako "koncert jméno interpreta xxxx" a některým duchem slabším lidem tohle jako informace k nákupu postačí.

0 0
možnosti
Foto

Bože můj, jaká umělá inteligence. Že si to myslí nějakej trouba na základce, budiž, ale redakce by měla zaměstnávat aspoň průměrně inteligentní redaktory a šéfredaktora, přes které by taková blbost neměla projít. Žádná “umělá” inteligence s tím nemá co společného. Tohle je maximálně skript, co hledá koncerty podle klíčových slov. Nebo daleko pravděpodobněji to někdo sdílel na sockách a někdo to přeposlal jako koncert rapera.

0 0
možnosti
MM

A proč neudělali těch koncertů víc?

2 0
možnosti
JB

J60i31ř59í 62B30e58r57g51e26r

18. 12. 2023 22:44

Tak to se AI moc nevytáhla...

2 0
možnosti
MM

Někdo má umělá prsa někdo unělou inteligenci.

0 0
možnosti
MN

Měli jim to nechat a domácím prodat nové lístky. Schválně kdo by přišel...

4 0
možnosti
JU

J60o52s50e13f 63U51l60m67a51n

18. 12. 2023 20:44

Tak jsem si to pustil a asi bych dal raději přednost tomu dětskému sboru...

18 0
možnosti
JP

Snad se to nestane i fanouškům ROLlings Stones a nepřijedou omylem do Žiliny na koncert Dariny ROLincové , to by bylo velké zklamání

0 0
možnosti
PP

AI? Zajímavá teorie... Extraterestriální civilizace v tom prsty neměla?

6 0
možnosti
Foto

Odted budu kazdy bug ve skriptu povazovat za cin AI

9 0
možnosti