FoxNews: Jackson uvažuje o sebevraždě

  • 30
Americký zpěvák Michael Jackson je údajně na prahu sebevraždy. Televizní stanice FoxNews citovala jeho blízké a známé. Mají obavy, že si zpěvák sáhne na život. Žalobci ho navíc u soudu obvinili, že je bankrotář.

PŘÍLOHA
Michael Jackson u soudu

Jackson čelí u soudu obvinění ze sexuálního obtěžování dnes 15letého chlapce jménem Gavin Arwiza. Zpěvákovi hrozí více než dvacet let vězení.

Žalobci: dluží 300 milionů dolarů
Podle žalobců byla právě katastrofální finanční situace hlavním motivem, proč se zpěvák pokusil kvůli odvysílání pořadu britského dokumentaristy Martina Bashira chlapce unést a zadržoval ho proti jeho vůli.

Zpěvák údajně chtěl, aby hoch a jeho rodina popřeli obsah televizního dokumentu, který neobyčejně poškodil zpěvákovi reputaci před veřejností. Poprvé v něm například zaznělo, že Jackson s dětmi spí v jedné posteli.

Jacksonův obhájce se bránil tím, že zpěvákovy finance nemají nic společného s obviněními. Soudce Rodney Melville ale žalobě vyhověl. Finanční situace může být zahrnuta jako důkaz možných pohnutek zpěvákova jednání.

Zástupce okresního žalobce Gordon Auchincloss uvedl, že Jackson utrácí jako miliardář, ale má příjmy jako milionář. Od roku 1999 do roku 2001 prý vydal ročně v průměru 35 milionů dolarů, ale vydělal jen jedenáct až dvanáct milionů dolarů. 

"Dluží někde kolem 300 milionů dolarů," řekl žalobce.

FoxNews: Záda ho nebolela, zhroutil se psychicky
Zpěvákovi blízcí přátelé se nechali pro televizi FoxNews slyšet, že Jackson je na pokraji sebevraždy. Má prý velké psychické potíže.

"Jedna věc je jistá: finančních potíže a obvinění, jimž čelí před soudem, Jacksona zlomily," uvedla televize doslova. Podle ní nepřišel zpěvák ve čtvrtek včas k soudu proto, že by ho bolela záda. - více zde

Pravým důvodem bylo to, že se psychicky zhroutil. Citovala nejmenovaný zdroj z jeho blízkosti: "Záda ho nebolí. Jen to předstírá."

Zprávu o bolestech zad rozšířil Jacksonův obhájce. Prý mu zpěvák volal.

"Ale můžu vám říct, že Jackson volal i jiným lidem v ten den a nevypadl jako někdo, kdo trpí bolestí zad. Spíš to vypadalo, že nespal celou noc a trpí úzkostí," řekl televizi nejmenovaný zdroj.

Michael Jackson

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video