Diskuze

Stanici Fox News opouští moderátor Tucker Carlson, o důvodech kanál mlčí

Americkou televizi Fox News, která čelí žalobě kvůli šíření tvrzení někdejšího prezidenta Donalda Trumpa o zmanipulovaných prezidentských volbách, opouští její moderátorská hvězda Tucker Carlson. Televize v pondělí oznámila, že se s Carlsonem dohodla na rozchodu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J77a87n 46K93u83l50í77s66e28k

28. 4. 2023 19:36

Hlavní důvod odchodu nejpopulárnějšího moderátora amerických zpráv je jasný a jednoduchý: Byl příliš populární a zastiňoval svého zaměstnavatele.

Byl to totiž on, kdo určoval agendu svého pořadu a zaměstnavatel FoxNews byl odsouzen do role pouhého diváka, což je samozřejmě naprosto nepřípustné. Bylo pouze otázkou času, kdy Tuckera vykopnou. Rozhodnutí udělal prý sám šéf Foxu Rupert Murdoch.

A pak samozřejmě je celá řada jiných důvodů a samozřejmě jeho projev na Heritage Foundation zcela určitě už nehrál žádnou roli.

Je také zajímavé, že FoxNews je jedno, že ztratí velkou část diváků a rovněž že vyhazov bude stát mnoho peněz v podobě snížení příjmů z předplatných a ceny akcií na burze. Ztráta nejméně milionu diváků také není vůbec levná.

O pozadí události si soudný člověk může udělat velmi dobrý obrázek co o tom říkají jeho bývalí kolegové a přátelé, například Megyn Kelly...

1 1
možnosti
ID

;-( Pri nejhorsim ma zarucene misto v ruske statni televizi. Verejne pozvani uz dostal od Solovjova a Olgy.

1 1
možnosti
MK

tak podle některých zpráv se prý Rupertovi Murdochovi nelíbily fundamentalistické náboženské kecy, do kterých se Tuckera v poslední době víc a víc opírala - minulý pátek prý řečnila na gala Heritage Foundation v Marylandu a blábolila cosi o tom, že potrat je obětování dítětě, o bitvě mezi zlem a dobrem, že se lidi kvůli tomu musí 10 minut denně modlit...

Rupertova ex-snoubenka, tak ta prý Tuckeru považovala za "Božího posla" - s tou se Rupert rozešel počátkem měsíce.

K tomu asi ty nemalé peníze za Dominion, nadcházející soud se Smartmatic, kdy Tuckera nesundává nohu z plynu a neustále pokračuje v bludech o Jan-6, konspiračních nesmyslech o Eppsovi (tam snad také hrozí soud) a obecně v nadbíhání trumpistům - ačkoli Rupert evidentně dal pokyn dát od losera Trumpa pokud možno ruce pryč (jistě by tam radši někoho, kdo může vyhrát a přihrát mu další daňové škrty a moc - namísto jen cirkusu a porážek).

Dále je tu soud s Grossberg - kde se mj. řeší i nějaké antisemitistické poznámky - není jasné, jestli přímo Tuckery (ale ta údajně takové řeči a narážky dělá), ovšem pokud by Grossberg měla něco takového nahraného... no potěš.

Takže lze asi pochopit, jestli Rupertovi v pátek po těch kecech Tuckery v Marylandu došla s touto těžko nekontrolovatelnou cvokyní trpělivost a vyhodil ji.

0 1
možnosti
IS

Jste vedle, o Dominion ani o Smartmatic tam vůbec nešlo, najděte si skutečné informace od zdrojů, které něco vědí, tak jen kecáte. Navíc, Grossberg a Carlson, i když ona byla jeho producer se nikdy osobně nesetkali a Tucker Carlson neměl nic společného s jejími obviněními. Pro Vaši informaci, Tucker Carlson je heterosexuální muž a ne někdo, kdo se vydává za ženu. Vaše ironie nebo neznalost, nebo obojí? Ubohé jako obvykle.

1 1
možnosti
VS

Sefove Foxu dokazali, ze jsou na stejne mentalni a ideove urovni, jako jejich kolegove z takovych platku jako je MSNBC, ci CNN. Jenom absolutni zbabelec, ci hlupak zarizne slepici, ktera mu snasi zlata vejce, coz nejlepsi komentator Tucker Carlson se svymi 4.5 miliony posluchacu kazdy vecer dokazal. TC se chyti uspesne definitivne nekde jinde na rozdil od Don Lemona, ktery dostal konecne padaka ze CNN. Fox dneska diky teto skvele akci ztratil nekolik milionu dolaru na burze. Asi to jde podle stareho dobreho prislovi,....koho chteji bohove znicit, toho nejdriv pripravi o rozum.

4 1
možnosti
JB

Ted byl na CNN v poradu s Andersonem Cooperem Paul Begala, ktery delal kdysi na CNN s Tuckerem porad Crossfire, a mluvil o tom, jak se Tucker z tehdejsiho libertariana posunul nekam uplne jinam, a jak se cekove zmenilo, co bylo pripustne v televizi tehdy a co se stalo normalnim ted. A z toho pohledu si neslibuje, ze Foxnews se posunou z extremismu do normalna, coz je jiste pravda.

Na podobnou vec narazil v patek Bill Maher v rozhovoru se svymi dvema hosty, z nichz jeden razil ideu, ze komercni sektor v mediich neni schopen autoregulace, a objektivni zpravy jsou verejnym blahem, a tudiz by stat mel pristoupit k regulaci. V cemz mu odporoval druhy host, ale faktem je, ze Foxnews vznikly jako vysledek toho, ze se odbourala za Reagana pod zaminkou svobody slova tzv. "fairness doctrine", coz otevrelo prostor pro to, aby se televizni stanice premenila v hlasnou troubu propagandy. A jsme kde jsme.

3 2
možnosti
IS

Vy snad asi nevíte, že je mnoho libertarians, kteří mají názory více konzervativní než progresivní příklady Ron and Rand Paul, Lisa Kennedy na Fox Business, Clint Eastwood, Matt Gaetz, Roger Stone, Peter Thiel, atd. Pokud se bude, podle Vás, regulovat vše k obrazu Demokratů, pak už nebude třeba CNN, MSNBC, ABC, NBC ale stačí jedna TV ala ČT1 v Česku. Hlásná trouba progresivismu stejně jako vláda jedné strany. Kdo podle Vás určí co je a není propaganda? Někdo jako ožralá Karin Jean-Pierre? Prolhaný AG Garland? Globalisté Zuckerberg? Kerry? Gates? nebo Randi Weingarten, president Teachers' Union, která byla expertem na covid, stejně jako Dr. Fauci, proč ne? Když mnoho nevolených šéfů čehokoliv nerozumící ničemu si usurpuje právo na prosazování svých nemocných názorů pak jakákoliv regulace čehokoliv je možná.

0 1
možnosti
Foto

Zajimave je, ze Fox nenechal chudacka Tuckera ani rozloucit se s divaky. Posledni co tam pan Carlson v patek rekl bylo: uvidime se v pondeli. 8-o

5 8
možnosti
IS

Jen ukázali, jaký strach z něj měli. Berete to za špatný konec.

0 0
možnosti
Foto

Stanici Fox News opousti moderator Tucker Carlson, o duvodech ten kanal mlci. Co by taky rikal...;-D

5 6
možnosti
ID

Jsem si jista, ze byl placeny Moskvou.

1 1
možnosti
JJ

Tucker nejspíš převezme Twitter jako CEO ;-D

3 1
možnosti
JB

Rusaci uz breci, https://ria.ru/20230424/karlson-1867429278.html , 492 palcu dolu, 2605 se mracicich, 1i67 palcu nahoru, a spousta narku o demokracii a svobode slova, o tom, ze zapad nechce slyset pravdu, ....

4 1
možnosti
VV

Prolhaný hlasatel prolhané stanice, která možná bude nucena kompletně rozpustit firmu a zavřít za sebou dveře.

Je dobře, že v Americe se dá lhář soudit - a odsoudit a lež se nakonec ukáže, jako lež a tenhle maník byl, či je lhář par excellence.

6 16
možnosti
IS

Jo, a Vy jste ten pravý, který nás bude přesvědčovat? Jistěěěěě!

1 1
možnosti