Druhé klonované dítě se narodilo lesbičce

  • 79
Na svět přišlo druhé klonované dítě. Tvrdí to předsedkyně společnosti Clonaid a členka členka sekty realiánů Brigitte Boisselierová. Holčička se podle ní narodila nizozemskému lesbickému páru v severní Evropě v pátek v noci. Společnost odmítá matku, která prý není členkou hnutí, identifikovat.

"Druhé dítě se narodilo v pátek. Je to holčička a má se velmi dobře," řekla Boisselierová.

Dítě se podle ní narodilo v deset večer, bylo menší než to první, vážilo 2,7 kilogramu a přišlo prý na svět přirozenou cestou. "Jeho rodiči jsou dvě lesbické maminky z Holandska," uvedla Boisselierová. Zemi, kde se dítě narodilo, ale odmítla upřesnit.

Vědci jsou ohledně tvrzení společnosti Clonaid poněkud skeptičtí. Clonaid totiž stále nepředložila požadované testy DNA ani jiné vědecké důkazy, které by potvrdily existenci první klonované holčičky jménem Eva, jejíž narození společnost oznámila před pár týdny. Podrobnosti o klonované Evě najdete ZDE.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video